Scandal monstru la nationala. Filmul conflictului Mutu - Piturca

Miercuri, 27 Martie 2013, ora 20:29
10722 citiri
Scandal monstru la nationala. Filmul conflictului Mutu - Piturca

Noi detalii despre conflictul pe care Adrian Mutu si Victor Piturca l-au avut in ultimele zile ies la iveala. Pe fondul esecului din Olanda, surse din randul echipei nationale au dezvaluit modul in care a fost umilit Mutu pe durata actiunii echipei nationale.

Postul de televiziune Digi Sport a prezentat filmul conflictului dintre Mutu si Piturca, inceput inca din prima zi in care nationala s-a reunit inaintea meciului cu Ungaria.

Conform sursei citate, Mutu a primit initial acceptul lui Piturca de a-si vizita familia la Pitesti, insa selectionerul s-a razgandit ulterior si l-a chemat de urgenta la Mogosoaia pentru a se antrena.

Mutu trebuia sa ajunga la ora 12 la Mogosoaia, dar a intarziat o ora si jumatate si a gasit lacatul pus la intrare. In momentul in care a sesizat situatia in care se afla, atacantul l-a sunat pe Piturca, iar acesta l-a anuntat ca este exclus din lotul nationalei, sustine postul de televiziune.

Imediat, Mutu l-a sunat pe Mircea Sandu, care a reusit sa-l induplece pe Piturca. "Am rezolvat problema, du-te inapoi, vezi ca-ti deschide", i-a spus Mircea Sandu lui Mutu, conform sursei citate.

Mutu s-a certat cu Piturca inaintea meciului cu Olanda

"Briliantul" a fost ignorat la primul antrenament de Piturca, insa a doua zi l-a bagat in sedinta. "Nu intotdeauna cand primesc un telefon se rezolva. Pentru mine esti tot suspendat, chiar daca de data asta trec cu vederea", i-ar fi transmis Piturca.

Interventia lui Mircea Sandu a facut ca Mutu sa fie titular cu Ungaria, dar Piturca l-a anuntat imediat dupa meci ca nu va juca impotriva Ungariei.

"Tac si ma las umilit pentru ca vreau la mondial si iubesc echipa nationala. Vreau sa bat recordul lui Hagi", a spus Mutu, conform Digi Sport.

Romania, invinsa clar de Olanda

Echipa nationala a Romaniei a fost invinsa de Olanda, scor 0-4, intr-un meci din grupa D a preliminariilor pentru Cupa Mondiala din 2014. Golurile olandezilor au fost marcate de Van der Vaart si Van Persie (2) si Lens.

Dupa acest rezultat, nationala Romaniei ocupa locul 3 in grupa D, cu 10 puncte, opt mai putin decat Olanda si unul mai putin decat Ungaria.

Echipa nationala va disputa urmatorul meci oficial pe 6 septembrie, pe teren propriu impotriva Ungariei. Patru zile mai tarziu, tricolorii vor primi vizita Turciei.

Meciul cu Olanda reprezinta o dubla infrangere pentru nationala noastra. Pe langa pierderea punctelor, tricolorii si-au subrezit si golaverajul, care este principalul criteriu de departajare in caz de egalitate de puncte.

Romania are un golaveraj nul (0) in acest moment, spre deosebire de Ungaria, principala contracandidata, care are +5.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Adrian Mutu Victor Piturca, #scandal Mutu Piturca, #Olanda Romania Mutu Piturca , #Victor Piturca