Cum arată noile echipamente ale naționalei de fotbal a României FOTO

Luni, 20 Martie 2023, ora 17:44
3616 citiri
Cum arată noile echipamente ale naționalei de fotbal a României FOTO
Nicolae Stanciu a prezentat noul echipament al naționalei FOTO facebook

La debutul naționalei în preliminariile EURO 2024 și cu ocazia participării României U21 la EURO 2023, noul echipament al tuturor reprezentativelor a fost prezentat fanilor.

Noul echipament este și produsul unei ample cercetări. Suporterii au fost incluși și ei în procesul de conceptualizare pentru că au contribuit la identificarea celor mai iubite echipamente din istoria naționalei și a elementelor cele mai apreciate ale acestora. În plus, au oferit detalii legate de combinațiile de culori și exemple de alte echipamente din fotbal care s-au bucurat de apreciere în ultimii ani. Peste 800 de suporteri, femei și bărbați, din țară și din străinătate, au avut ocazia să își exprime părerea și să își susțină ideile. Astfel, acest echipament este și creația lor!

Fabricarea a fost realizată din poliester 100% reciclat pentru a minimiza impactul asupra mediului. Această țesătură se caracterizează prin calitatea și elasticitatea sa, pe lângă faptul că este foarte rezistentă și ușor de întreținut. Fabricat din materiale plastice prelucrate transformate în fir de poliester reciclat și apoi în mii de metri de țesătură durabilă și rezistentă.

În plus, a fost inclusă tehnologia MICROMESH pentru a oferi sportivilor o mai bună aerisire. Datorită acestei țesături de plasă, care înlocuiește materialul de bază, transpirația se evaporă mai rapid. Prin urmare, corpul jucătorului rămâne uscat și este împiedicată răcirea după efort.

România va juca în acest echipament, pentru prima dată, la 25 martie, cu Andorra, și apoi la 28 martie, cu Belarus, primele meciuri din preliminariile CE 2024.

#nationala, #echipament, #prezentare, #linie noua , #stiri fotbal