Meciul naționalei României care nu poate fi văzut la televizor. Care e motivul

Marti, 21 Martie 2023, ora 18:38
2647 citiri
Meciul naționalei României care nu poate fi văzut la televizor. Care e motivul
Naționala Under 20 a României

Federația Română de Fotbal a anunțat faptul că meciul amical pe care naționala Under 20 a României îl va disputa în deplasare, cu Norvegia, nu va putea fi urmărit de fani la televizor.

”Prima partidă amicală, cea cu Portugalia, se vede live pe DigiSport și platforma FRF.tv (pentru românii din afara țării). Meciul cu Norvegia nu va mai fi produs de televiziunea locală și, din păcate, nu va putea fi transmis live”, este comunicatul Federației.

Meciul României U20 cu Portugalia va avea loc la 23 martie, în timp ce confruntarea din Norvegia se va disputa la 27 martie, ambele în deplasare.

„Ne așteaptă o deplasare mai atipică pentru că nu avem timp, oricum timpul era scurt, dar nu avem pentru că două zile le vom petrece pe drum. În condițiile astea am preferat să selecționez jucători care mă cunosc, care îmi știu modul de a vedea lucrurile, ținând cont că nu avem timp efectiv să lucrăm pe teren.

Întotdeauna echipele nordice au fost incomode pentru fotbalistul român. Echipe agresive, bine organizate, puternice din punct de vedere fizic, foarte puternice la fazele fixe, cu toate că au schimbat profilul acum. La nivelul de Elite League nu prea fac diferență între adversari pentru că sunt ori buni, ori foarte buni”, a declarat Daniel Pancu, într-un interviu acordat departamentului de comunicare al Federației Române de Fotbal.

#nationala, #Romania, #amical, #Norvegia, #televizor , #nationala