Vești excelente pentru națională. Răzvan Marin și Alex Cicâldău, goluri de o frumusețe rară VIDEO

Sambata, 28 Ianuarie 2023, ora 19:49
1895 citiri
Vești excelente pentru națională. Răzvan Marin și Alex Cicâldău, goluri de o frumusețe rară VIDEO
Răzvan Marin

Internaționalii români Răzvan Marin și Alex Cicâldău au marcat două goluri senzaționale pentru echipele lor de club, o veste excelentă pentru naționala României în vederea preliminariilor Euro 2024, care încep în luna martie.

Răzvan Marin a dat un gol şi un assist în partida din etapa a 20-a din Serie A, dintre Empoli şi Torino, încheiată la egalitate, scor 2-2.

Răzvan Marin a fost integralist la Empoli şi a dat pasa de gol pentru Sebastiano Luperto, care a deschis scorul în minutul 37.

În repriza secundă, în minutul 69, Răzvan Marin a marcat ducând scorul la 2-0 pentru Empoli cu un șut în vinclu. Torino a egalat rapid, în minutele 82 şi 85, prin Ricci şi Sanabria, iar partida s-a încheiat la egalitate, 2-2.

În schimb, Alexandru Cicâldău, a înscris un gol în meciul terminat la egalitate, sâmbătă, în deplasare, scor 2-2, cu formaţia Al Bataeh, în etapa a 14-a a campionatului Emiratelor Arabe Unite.

Cicâldău a marcat în minutul 55, transformând impecabil o lovitură liberă. Pentru oaspeţi a înscris şi Bessa ’33, dintr-un assist al românului.

#nationala, #gol, #Razvan Marin, #Alex Cicaldau , #nationala