Cu Ontanu retinut, PSD isi cauta alt candidat pentru Sectorul 2

Miercuri, 23 Martie 2016, ora 21:11
3692 citiri
Cu Ontanu retinut, PSD isi cauta alt candidat pentru Sectorul 2
Foto: Facebook/Nicoale Ontanu

PSD anunta ca isi va desemna candidat pentru alegerile locale si la Primaria sectorului 2, dupa ce actualul edil, Neculai Ontanu, a fost retinut miercuri seara de catre procurorii DNA.

"Partidul Social Democrat a luat act de situatia in care se afla domnul Neculai Ontanu. PSD va continua insa dialogul cu UNPR. In zilele urmatoare vom avea intalniri pentru a discuta colaborarea dintre cele doua partide. In conditiile date, PSD va nominaliza un candidat pentru Primaria Sectorului 2", a transmis PSD, potrivit unui comunicat de presa remis News.ro.

PSD si UNPR au incheiat un protocol de colaborare pentru alegerile locale din aceasta vara la nivelul Capitalei. Potrivit intelegerii, PSD trebuia sa il sustina pe Ontanu la primaria Sectorului 2, in timp ce progresistii sustineau candidatul PSD la Primaria Generala, dar si la sectoarele 1 si 6.

Primarul Sectorului 2, Neculai Ontanu, a fost retinut de DNA

Neculai Ontanu a fost retinut pentru 24 de ore, miercuri seara, de procurorii DNA. Edilul este retinut sub acuzatia de luare de mita, intr-un dosar in care a fost pusa sub urmarire si Loredana Claudia Radu, avocata lui Victor Ponta, acuzata de complicitate la luare de mita si spalare de bani.

Ontanu este acuzat ca a primit mita un teren de 1.500 de metri patrati de pe strada Barbu Vacarescu, in valoare de 4,2 milioane de euro, pentru a facilita retrocedarea mai multor terenuri din sectorul 2 ce totalizau 83.500 mp.

El ar fi primit terenul cu ajutorul Loredanei Radu si al unei alte persoane, care au cumparat respectiva suprafata prin contracte fictive sub pretul minim.

#PSD candidat sector2, #Ontanu retinut DNA , #DNA