De unde are primaria lui Ontanu 100.000 de sarmale de 1 Decembrie: A obligat firmele sa doneze

Joi, 28 Noiembrie 2013, ora 17:58
4198 citiri
De unde are primaria lui Ontanu 100.000 de sarmale de 1 Decembrie: A obligat firmele sa doneze
Foto: cotidianul.ro

Douazeci de firme din sectorul 2 au fost "rugate" sa cotizeze cu 100.000 de sarmale pentru festivitatile de Ziua Nationala organizate de Primaria Sectorului 2.

Contactati incognito de catre reporteri ai Antenei 3 care au pretins ca suna din partea primariei sectorului 2 pentru o asa zisa "suplimentare a numarului de sarmale", patronii firmelor respective au dezvaluit cine era persoana din cadrul primariei care conduce operatiunea procurarii de mancare.

Reporterii au obtinut un document pe care se aflau 20 de firme din sector care se ocupa de activitati cu profil alimentar. Pe document se afla trecute si cantitatile de sarmale pe care firmele trebuie sa le asigure, fara contract.

Potrivit mai multor patroni care apar in inregistrari, de comandarea si colectarea sarmalelor se ocupa Daiana Tanasescu, sefa Biroului de Mediu din Politia Comunitara a Sectorului 2.

Anul trecut, primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, a oferit, in cadrul sarbatoririi Zilei Nationale, o petrecere cu 60.000 de sarmale pentru cetatenii din sectorul sau. Anul acesta, numarul de sarmale a urcat la 100.000.

Contactata de reporteri, Daiana Tanasescu a negat orice implicare.

A.V.

#Neculai Ontanu 100000 sarmale Ziua Nationala, #Ontanu sarmale donatii restaurante, #Ontanu patroni obligati donatii sarmale , #primar sector 2
Comentarii
Poza NEUTRONU
NEUTRONU
rank 5
Poza SEMACA123
SEMACA123
rank 1
stie cineva in ce razboi a luptat ontzanu de ajunse gheneral ?!