Explicatiile lui Ontanu: A negociat sau nu cu Liviu Dragnea transferul sau la PSD?

Miercuri, 09 Martie 2016, ora 21:10
3178 citiri
Explicatiile lui Ontanu: A negociat sau nu cu Liviu Dragnea transferul sau la PSD?
Foto: Facebook / Neculai Ontanu

Presedintele interimar al UNPR, Neculai Ontanu, sustine ca nu si-a negociat plecarea din UNPR la PSD, reactie care vine dupa ce in presa au aparut informatii potrivit carora edilul Sectorului 2 ar discuta cu liderul social-democratilor conditiile inscrierii lui Ontanu in PSD.

"Vreau sa clarific fara niciun fel de echivoc: Nu am negociat si nu voi negocia plecarea mea din UNPR. Nu am negociat cu Liviu Dragnea transferul meu la PSD. In acest moment asigur interimatul functiei de presedinte al UNPR si efortul meu si al lui Valeriu Steriu este concentrat pe campania electorala", a transmis Ontanu prin intermediul unui comunicat de presa remis News.ro.

Sase deputati UNPR au trecut la PSD

Presedintele interimar al UNPR crede ca aceste speculatii fac parte dintr-un atac mediatic directionat catre partid. "Constat ca in acest moment UNPR este supus unui asalt mediatic din partea unor rauvoitori care vor sa induca o stare de dezordine in partid. Le transmit tuturor detractorilor UNPR ca demersul lor va esua si ii indemn, prieteneste, sa-si vada de treaba lor", a afirmat Ontanu.

Liviu Dragnea si Neculai Ontanu urmeaza sa se intalneasca zilele urmatoare pentru a decide daca PSD si UNPR vor face alianta electorala la nivelul Capitalei.

In cazul in care liderii celor doua partide vor decide sa pastreze protocolul de alianta electorala, in Capitala, PSD il va sustine pe Ontanu la Primaria Sectorului 2, iar UNPR va sustine candidatul PSD la Primaria Generala a Capitalei.

I-a suparat Dragnea: Primele semne clare de fisura in blocul PSD-UNPR

Daca nu vor pastra alianta, atat PSD, cat si UNPR au candidati pregatiti pentru toate sectoarele si pentru Primaria Generala. Din partea UNPR, Ilie Nastase este cel care si-a anuntat intentia de a candida pentru Primaria Capitalei.

In urma cu cateva zile, vicepresedintele PSD Gabriela Firea, potential candidat la Primaria Capitalei si liderul PSD Bucuresti, si Neculai Ontanu au avut o intalnire.

"La acea intalnire, Ontanu i-a transmis Gabrielei Firea ca, fara Sectorul 2 si fara UNPR, PSD nu poate sa castige alegerile la Primaria Capitalei", au relatat pentru News.ro surse politice.

#Ontanu PSD, #Ontanu intalnire Firea, #UNPR PSD Primaria Capitalei , #primar sector 2