Ontanu: Coalitia PD-L - PNG nu este batuta in cuie

Miercuri, 18 Iunie 2008, ora 17:40
2229 citiri
Ontanu: Coalitia PD-L - PNG nu este batuta in cuie

Primarul ales al sectorului 2, Neculai Ontanu, a depus miercuri juramantul, la investirea in functie.

Neculai Ontanu a fost ales primar al sectorului 2 din turul intai al alegerilor locale, candidand din partea PSD. Primarul sectorului 2 se afla la al treilea mandat consecutiv, scrie, miercuri, NewsIn.

"Am colaborat foarte bine cu toti primarii generali si nu vad de ce nu as face asta si cu Sorin Oprescu", a declarat Ontanu, care, in campania electorala pentru turul doi al alegerilor locale, si-a exprimat sustinerea pentru Vasile Blaga (PD-L), adversarul lui Sorin Oprescu.

Tot miercuri au fost validate mandatele celor 27 de consilieri locali din sectorul 2: PSD are 13 consilieri, PD-L - opt, iar PNL si PNG-CD - cate trei consilieri.

Pentru ca PSD nu detine majoritatea in consiliu, in sedinta de miercuri nu a fost propus si, implicit, supus la vot noul viceprimar de sector. Acesta va fi desemnat in urma negocierilor dintre partide si va fi votat la urmatoarea sedinta a consiliului.

"Vrem sa avem un consens cat mai larg, nu o majoritate fragila. Probabil ca negocierile pentru eventuala coalitie in consiliul local se vor purta in paralel cu cele similare pentru consiliul general al Capitalei...Coalitia formata in consiliul general (intre PD-L si PNG-CD - n.r.) nu cred ca este batuta in cuie", a mai spus Neculai Ontanu.

#neculai ontanu, #PSD, #primar, #Sorin Oprescu, #Vasile Blaga , #primar sector 2