Ontanu da 115.000 euro din banii primariei pentru a tipari un ziar

Sambata, 24 Aprilie 2010, ora 11:46
1396 citiri
Ontanu da 115.000 euro din banii primariei pentru a tipari un ziar

Primaria sectorului 2 da 477.428 lei (115.000 euro) firmei SC Promo Design SRL pentru a tipari, timp de un an de zile, un ziar in care se va reflecta activitatea edililor locali, conform unui anunt de atribuire postat pe site-ul guvernamental de licitatii publice.

Ziarul are 24 de pagini si va fi tiparit in 20.000 exemplare timp de doua luni, 30.000 exemplare in urmatoarele opt luni si 50.000 exemplare in ultimele doua luni. Ziarul este tiparit integral color, iar firma cistigatoare are ca sarcina doar realizarea de fotografii la cererea beneficiarului, pe care sa le publice in ziar, si distributia publicatiei in sector. Materialele din publicatie vor fi realizate in schimb de biroul de presa al sectorului 2.

Ziarul sectorului 2 se numeste "Foisorul de Foc", a ajuns in cel de-al patrulea an de existenta si este dedicat, asa cum se poate observa din numarul din luna aprilie, in mare parte activitatii edilului Neculai Ontanu. Discursul edilului la un seminar privind descentralizarea deschide prima pagina.

Din articolele publicatiei, pare ca primarul este prezent la toate actiunile din sector. Astfel, el este cel care dispune publicarea pe site-ul primariei a proiectului de supralargire a Soselei Pipera (pagina 1), cel care a dispus prelungirea termenului de plata pentru parcarile de resedinta (pagina 5) si cel care "nu va ceda sub nicio forma presiunilor grupurilor de presiune" care nu vor proiectul pietei Obor (pagina 7).

"Fidel dictonului latin << Mens sana in corpore sana >> care ne calauzeste din timpuri stravechi, primarul Neculai Ontani a dispus construirea in acest an a doua noi si moderne sali de sport", se arata in pagina 11. Tot pe aceesi pagina, edilul este prezentat drept cel care a lansat "cel mai inovator sistem de informare a populatiei". "Intre preocuparile permanente ale primarului Neculai Ontanu se inscrie si grija fata de persoanele varstnice din sectorul 2", se arata la pagina 15.

Din acelasi ziar, locuitorii sectorului 2 mai afla ca edilul este cel a solicitat mai multa curatenie in sector (pagina 18), cel care a initiat programul de plantari si infrumusetate (pagina 19) si cel care raspunde scrisorilor cetatenilor (intreaga pagina 23).

Citeste si:
Motivele pentru care politicienii au o viață mai lungă decât restul oamenilor. Rezultatele dovedite de un studiu Oxford
Motivele pentru care politicienii au o viață mai lungă decât restul oamenilor. Rezultatele dovedite de un studiu Oxford
Politicienii trăiesc mai mult decât restul oamenilor pentru că au venituri mai crescute şi beneficiază de tratamente medicale mai bune, arată un studiu întocmit de Universitatea din Oxford,...
Nume noi în partidul lui Dacian Cioloș. Cristian Presură și Ciprian Mihali au anunțat că s-au înscris în REPER
Nume noi în partidul lui Dacian Cioloș. Cristian Presură și Ciprian Mihali au anunțat că s-au înscris în REPER
REPER, noul partid înfiinţat de Dacian Cioloş şi mai mulţi europarlamentari de la PLUS, are noi membri. Fizicianul Cristian Presură și profesorul Ciprian Mihali, de la departamentul de...