Ontanu: multumesc oamenilor pentru incredere si ii rog sa vina la vot

Vineri, 08 Iunie 2012, ora 23:59
1725 citiri
Ontanu: multumesc oamenilor pentru incredere si ii rog sa vina la vot

Primarul Neculai Ontanu a facut un apel catre cetatenii Sectorului 2 de a se prezenta in numar cat mai mare la vot la alegerile care se vor desfasura duminica.

"Este in joc viitorul comunitatii. Fiecare vot conteaza pentru ca toate programele mari derulate de Primaria Sectorului 2, fie ca vorbim de reabilitare, de asfaltare, spatii verzi, unitati de invatamant, parcari, centre sociale, actiuni culturale, sa fie continuate", a declarat primarul Ontanu.

Alegeri Locale 2012

In ceea ce priveste sondajele care il dau favorit pentru castigarea unui nou fotoliu de primar al Sectorului 2, Neculai Ontanu a declarat ca nu sondajele sunt importante, ci votul: "alegatorii stiu cel mai bine cui trebuie sa ii dea votul si am deplina incredere in judecata lor dreapta.

Eu am incercat, pe parcursul acestei campanii electorale, sa am un comportament civilizat. Din respect pentru cetateni, am considerat ca este corect sa imi prezint realizarile, neimplinirile si solutiile, pentru ca omenii sa aleaga in cunostinta de cauza. Nu am raspuns deloc provocarilor, si mizeriilor adversarilor mei.

Alegeri Bucuresti 2012

Nu cred ca schimbul de vorbe urate poate face viata oamenilor mai buna. Omului trebuie sa-i prezinti proiecte convingatoare, sa vii cu fapte, cu lucruri serioase. Campania murdara deranjeaza bunul simt al comunitatii si se intoarce impotriva initiatorilor. Sunt convins ca locuitorii Sectorului 2 vor stii sa faca diferenta intre minciuni si o administratie serioasa, care si-a probat in timp competenta si devotamentul pentru acest sector."

Primarul Sectorului 2 spera ca increderea alegatorilor sa se indrepte in egala masura si spre echipa sa de consilieri: "Speranta mea este ca pe 10 iunie, oamenii care imi vor acorda votul, sa aleaga si echipa mea de consilieri, pentru ca sunt oameni seriosi pe care i-am ales dupa criterii stricte. Avem nevoie de un Consiliu Local care sa sustina proiectele primarului necesare dezvoltarii Sectorului 2. Dumneavoastra stiti cel mai bine."

Citeste si:
Cum s-a ajuns la război total în PMP. Acuzații de lupte pe funcții și o fuziune eșuată
Cum s-a ajuns la război total în PMP. Acuzații de lupte pe funcții și o fuziune eșuată
Lupta internă din PMP a ajuns la noi culmi după ce actualul și fostul președinte al partidului s-au acuzat reciproc că au avut promise funcții de la PNL ca urmare a unei eventuale fuziuni....
Florin Cîţu, nemulţumit de relația cu PSD: ”Aş vrea mai mult fair-play. E foarte uşor să scriu pe Facebook că propunem să creştem pensiile cu 60%”
Florin Cîţu, nemulţumit de relația cu PSD: ”Aş vrea mai mult fair-play. E foarte uşor să scriu pe Facebook că propunem să creştem pensiile cu 60%”
Preşedintele PNL, Florin Cîţu, afirmă, marţi seară, că este nemulţumit de modul în care se comună în coaliţie, aşteptând mai mult fair-play din partea partenerilor. Cîţu susţine...