Ontanu a fost exclus din organizatia PSD Bucuresti

Miercuri, 21 Octombrie 2009, ora 19:42
5563 citiri
Ontanu a fost exclus din organizatia PSD Bucuresti
Foto: Arhiva

Conducerea organizatiei PSD Bucuresti a decis miercuri seara excluderea primarul sectorului 2, Neculai Ontanu.

Noul presedinte executiv al Consiliului Municipal al PSD a fost numit Bogdan Georgescu, "un tanar cu pregatire, o persoana curata (...) care va face o imagine pozitiva partidului, dupa cum a declarat Marian Vanghelie la finalul sedintei Consiliului PSD Bucuresti.

Vanghelie a mai anuntat ca el va prelua fraiele organizatiei PSD Sector 2 in aceasta campanie, "ca sa aratam ca putem sa castigam", iar din noua echipa de conducere mai fac parte printre altii rectorul Facultatii de Medicina, Ion Popa, fosta vedeta de televiziune Corina Danila si cantareata Luminita Anghel, acum deputat PSD.

"Am vrut sa il ajutam pe domnul Ontanu si l-am ajutat. L-am dat afara din partid", a declarat Vanghelie precizand ca decizia a fost votata in unanimitate.

Inca sase pesedisti au mai fost "facuti pachet cu domnul Ontanu" si exclusi din partid, cel mai notoriu nume fiind al Ancai Alexandrescu, fosta consiliera a lui Adrian Nastase, care a devenit recent purtator de cuvant al candidatului independent Sorin Oprescu.

"Pacat de pregatirea lui, pacat de varsta lui, dar ca om este o dezamagire totala", a mai spus Vanghelie despre Neculai Ontanu, subliniind inca o data, cu regret, ca "am facut acest lucru pentru ca nu era nicio alta solutie".

Decizia organizatiei vine dupa ce miercuri Ontanu si-a anuntat, intr-o declaratie de presa, sprijinul pentru candidatura lui Traian Basescu pentru un nou mandat de presedinte al Romaniei, considerand ca acesta a dovedit ca are "dorinta de schimbare a Romaniei".

"Traian Basescu a dovedit ca are dorinta de schimbare a Romaniei, stie sa se lupte pentru aceste idei si sunt convins ca alaturi de domnia sa vor veni multi specialisti, politiceni si independenti" se arata in declaratia de presa.

Eveniment Quarterly Report

Decizia în cazul lui Dumitru Buzatu, amânată de instanță pentru a doua oară. Avocat: ”Încă mai caut probele”
Decizia în cazul lui Dumitru Buzatu, amânată de instanță pentru a doua oară. Avocat: ”Încă mai caut probele”
Curtea de Apel Iaşi a amânat pentru vineri, 29 septembrie, pronunţarea deciziei în cazul lui Dumitru Buzatu, arestat preventiv pentru luare de mită. Este a doua oară când magistrații...
PSD a adus șef nou la filiala Vaslui, din alt județ: „După acest pumn în plex trebuie să fim primii la grila de start și la finish”
PSD a adus șef nou la filiala Vaslui, din alt județ: „După acest pumn în plex trebuie să fim primii la grila de start și la finish”
Europarlamentarul şi preşedintele PSD Bacău Dragoş Benea noul coordonator al organizaţiei judeţene a PSD Vaslui, a declarat joi, 28 septembrie, că există lucruri de schimbat în interiorul...
#neculai ontanu, #excludere PSD Bucuresti, #Bogdan Georgescu, #Ontanu sustinere Traian Basescu , #PSD