Ziare.com
Home > Personalitati > Nelson Piquet jr
Nelson Piquet jr
Grosjean "imita" accidentul lui Piquet in Singapore (Video)

Vineri, 25 Septembrie 2009, ora 23:16

Grosjean "imita" accidentul lui Piquet in Singapore (Video)

Nelson Piquet jr / stiri Nelson Piquet jr

Ironia sortii: Romain Grosjean a facut accident in antrenamentele libere din Singapore in acelasi viraj in care Nelson Piquet Jr. s-a izbit intentionat de pereti in 2008, provocand scandalul Crashgate. Prima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al statului Singapore a adus rumoare in paddock-ul Formulei 1 dupa ce Romain Grosjean a fost protagonistul unui accident care a provocat o senzatie puternica de deja-vu. La jumatatea sesiunii, pilotul echipei Renault s-a lovit de zidurile de protectie in acelasi viraj in care cu un an in urma Nelson Piquet Jr. provoca in mod intentionat un accident pentru a favoriza victoria coechipierului sau Fernando Alonso. Momentul a fost primit cu aplauze in centrul de presa al FIA, francezul realizand la randul sau situatia stanjenitoare in care se afla. Ulterior, Bob Bell, noul sef interimar al echipei Renault, a admis ca in momentul accidentul a murmurat cuvintele "Oh, ...

1 comentariu

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Nelson Piquet jr, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Nelson Piquet Jr
Nelson Piquet Jr
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Nelson Piquet jr, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor