Despre Neomax online distribution

Lumea spune ca este criza, dar lumea trebuie sa consume, sa traiasca sa se bucure de viata si de ce iti ofera ea. Gatim, ne imbracam, ne spalam, facem sport, ascultam muzica sau ne uitam la televizor, taiem iarba in curte sau batem un cui in magazie. Toate acestea si multe alte activitati ne tin in viata, pentru ele traim…vrem - nu vrem. Pe unele le facem din obligatie, pe altele din instinct, iar atunci cand este timp, facem si din placere. Aceste lucruri si actiuni din jurul nostru se traduc in electronice, electrocasnice, fitness, scule si unelte, sanitare, it si lista poate continua.

In timp, nevoile cresc

Atunci cand ne facem mari plecam de acasa, continuam sa facem toate lucrurile de mai sus, dar incepem sa ne lovim de chiria unui apartament, dar mai bine cautam o garsoniera de inchiriat, ca e mai ieftina. Ajungem directori si vrem sa aratam ca suntem mari, ne cumparam o casa sau vila. Timpul trece, devenim aglomerati si nu mai avem timp sa mergem la sala, sa ne mentinem in forma. Ne cumparam prima banda de alergare, urmeaza o bicicleta fitness, un aparat de masaj, poate unul de epilare cu laser si inca un….

Consumam pentru a trai

Nu stim nici acum daca muncim ca sa traim sau traim ca sa muncim, dar tot ce este in jurul nostru, aparent, se rezuma la consum. Consumam ca sa fim fericiti, consumam ca sa uitam de tristete, consumam ca sa dormim, consumam ca sa ne trezim. Atunci cand este criza, ca acum, tot ne trebuie o chiuveta unde sa spalam un mar pentru copii, nu mai bine facem o investitie pe termen lung si ne luam ceva de calitate?

Link-uri utile:

 Neomax online distribution
Neomax online distribution
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Neomax online distribution, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.