Anunț important făcut de Neflix, generat de faptul că a pierdut mulți abonați

Joi, 09 Februarie 2023, ora 06:42
7662 citiri
Anunț important făcut de Neflix, generat de faptul că a pierdut mulți abonați
Netflix încearca sa-si recastiga abonatii FOTO facebook

Netflix a prezentat miercuri planuri de a restrânge partajarea parolelor pentru conturile de pe platforma sa de streaming, inclusiv crearea locaţiei principale şi plata a câţiva dolari pentru un membru suplimentar, transmite Reuters.

Gigantul de streaming video, care a estimat că 100 de milioane de oameni din întreaga lume folosesc un cont partajat, a spus că acum membrii pot gestiona cu uşurinţă cine are acces la contul lor, pot transfera profilul într-un cont nou şi pot urmări cu uşurinţă Netflix pe dispozitivele lor personale sau conectându-se la un televizor nou.

”Deci, în ultimul an, am explorat diferite abordări pentru a aborda această problemă în America Latină şi acum suntem gata să le lansăm pe scară largă în lunile următoare, începând de astăzi în Canada, Noua Zeelandă, Portugalia şi Spania.”, a spus compania într-o postare pe blog.

Membrii planului standard sau premium al Netflix din multe ţări pot adăuga un cont suplimentar de membru pentru până la două persoane pentru un plus de 7,99 dolari pe lună de persoană în Canada, 7,99 dolari în Noua Zeelandă, 3,99 euro în Portugalia şi 5,99 euro în Spania, a spus compania.

Compania a pierdut abonaţi în prima jumătate a anului 2022, pe fondul concurenţei acerbe din partea rivalilor, ceea ce a determinat-o să analizeze mai serios partajarea parolelor şi să lanseze un plan susţinut de reclame.

#Netflix, #abonati, #castig, #politica, #cont suplimentar , #stiri media