Surpriza pe care Netflix le-o pregătește abonaților săi, cu mare impact la public

Sambata, 01 Aprilie 2023, ora 14:13
6574 citiri
Surpriza pe care Netflix le-o pregătește abonaților săi, cu mare impact la public
Netflix le pregateste o surpriza abonatilor sai FOTO Facebook

Netflix pare să lucreze la o opţiune prin care jocurile companiei care sunt deschise pe televizor să fie controlate prin intermediul telefonului mobil, ceea ce ar putea face mai atractive unele din jocurile disponibile abonaţilor.

Codul aplicaţiei Netflix de iPhone a scos la iveală o nouă opţiune pe care compania ar putea să o ofere în curând - jucarea prin intermediul telefonului a jocurilor de pe televizor.

Textul „Un joc de pe televizor are nevoie de un controler pentru a fi jucat. Vrei să foloseşti acest telefon drept controller?” a fost descoperit în codul aplicaţiei de iPhone şi sugerează că Netflix lucrează în prezent la această facilitate.

Opţiunea ar putea face mult mai interesante unele din jocurile companiei, care nu s-au bucurat de un succes foarte mare până acum în rândul abonaţilor.

Pe de altă parte, aceasta pare să vină în susţinerea unei promisiuni făcute de companie, care a spus că vrea ca jocurile pe care le oferă să poată fi jucate pe orice dispozitiv.

Netflix a început să ofere jocuri pe finalul anului 2021 şi a ajuns, până acum, să aibă 55 de titluri. Compania a anunţat recent că va lansa alte 40 de jocuri anul acesta,

Netflix nu a făcut un secret din faptul că jocurile casual pe care le oferă acum sunt doar un prim pas în zona de gaming şi că lucrează la un serviciu de streaming pentru acestea.

#Netflix, #surpriza, #abonati, #jocuri, #control, #telefon , #stiri media