Unul dintre cele mai așteptate seriale are premiera mâine pe Netflix VIDEO

Miercuri, 21 Februarie 2024, ora 10:14
15414 citiri
Unul dintre cele mai așteptate seriale are premiera mâine pe Netflix VIDEO
Serialul Avatar va avea premiera pe Netflix

Serialul "Avatar: The Last Airbender", format din opt episoade de câte o oră, va avea premiera pe Netflix din 22 februarie.

Producţia este adaptarea live-action a îndrăgitului serial de animaţie şi urmăreşte aventurile lui Aang, tânărul avatar, în încercarea de a stăpâni cele patru elemente (Apă, Pământ, Foc, Aer), pentru a reinstaura echilibrul într-o lume ameninţată de înfricoşătoarea Naţiune a Focului.

Sinopsis: Apă. Pământ. Foc. Aer. Cândva, cele patru naţiuni trăiau în armonie, cu avatarul, stăpânul celor patru elemente, păstrător al păcii între ele. Totul s-a schimbat când Naţiunea Focului i-a atacat şi i-a nimicit pe Nomazii Aerului, primul pas în încercarea războinicilor focului de a cuceri lumea. Cum ciclul curent de încarnare a avatarului nu s-a petrecut încă, nori sumbri pun stăpânire asupra lumii. Dar asemeni unui licăr de lumină ce răzbate prin tenebre, speranţa se arată când tânărul Aang (Gordon Cormier), ultimul supravieţuitor al neamului lui, se trezeşte la viaţă pentru a-şi ocupa locul cuvenit de următorul avatar.

Însoţit de noii săi prieteni, fraţii Sokka (Ian Ousley) şi Katara (Kiawentiio), membri ai Tribului Apelor din Sud, Aang porneşte într-o misiune fantastică, plină de acţiune, pentru a salva lumea şi a pune capăt masacrului încrâncenat al Stăpânului Focului, Lordul Ozai (Daniel Dae Kim). Dar cum prinţul moştenitor Zuko (Dallas Liu) este hotărât să îi captureze, sarcina lor nu va fi deloc uşoară. Vor avea nevoie de sprijinul numeroşilor aliaţi şi al personajelor colorate cu care se întâlnesc pe parcurs.

"Avatar: Ultimul războinic al aerului" este o adaptare live-action a îndrăgitului serial de animaţie Nickelodeon premiat.

Albert Kim (Călăreţul fără cap, Nikita) este realizatorul, producătorul executiv şi scenaristul serialului. Jabbar Raisani (Pierduţi în spaţiu, Stranger Things) şi Michael Goi semnează producţia executivă şi regia, alături de regizorii Roseanne Liang (care este şi ea producător executiv) şi Jet Wilkinson. Dan Lin (Marea aventură Lego, Aladdin) şi Lindsey Liberatore (Walker) sunt producători executivi din partea Rideback.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
CEO-ul Disney, Bob Iger, a anunțat că platforma de streaming Disney+ va implementa măsuri împotriva partajării de parole la nivel global începând din această vară. Această mișcare a...
AUR și partidul lui Șoșoacă, în scădere, în intenția de vot la alegerile europarlamentare. Cum arată topul, cu mai puțin de două luni îniante de alegeri SONDAJ
AUR și partidul lui Șoșoacă, în scădere, în intenția de vot la alegerile europarlamentare. Cum arată topul, cu mai puțin de două luni îniante de alegeri SONDAJ
Alianţa PSD-PNL este creditată că 46,6% din intenţiile de vot la alegerile europarlamentare, AUR cu 16,7%, iar Alianţa Dreapta Unită cu 13,8%, conform unui sondaj realizat de INSCOP în luna...
#Netflix, #serial, #avatar , #stiri media