Cât costă o porție de mici, o mămăliguță cu sarmale, o ciorbă sau o salată boeuf în New York: „A meritat să venim până aici” VIDEO

Sambata, 16 Aprilie 2022, ora 12:24
16222 citiri
Cât costă o porție de mici, o mămăliguță cu sarmale, o ciorbă sau o salată boeuf în New York: „A meritat să venim până aici” VIDEO
Vlogerrri HaiHui în doi au plătit 70 de dolari pentru a mânca produse românești în New York FOTO Youtube (captură)

Andreia si Ionuț, vloggerii de călătorii „HaiHui în doi”, au prezentat, pe canalul lor de Youtube, prețurile de la „Romanian Garden”, un restaurant românesc din New York (cartierul Queens).

După ce au vizitat cea mai noua atracție a New York-ului, care oferă o imagine de ansamblu asupra orașului, Andreia și Ionuț au mers să mănânce la un restaurant românesc din New York.

Cei doi vloggeri au prezentat și prețurile pentru o masă românească în New York. „O salată boeuf costă 10 dolari, o ciorbă costă între 8 și 12 dolari. Ciorba de burtă e cea mai scumpă. Un somon la grătar - 26 de dolari, piept de pui la grătar - 21 de dolari, ficăței - 22 de dolari, ceafă de porc - 23, sărmăluțe cu mămăliguță - 23 de dolari. Au și mititei. 23 de dolari - patru bucăți”, explicat Andreia.

La final, după ce au mâncat ciorbă de văcuță, salată boeuf și mămăliguță cu sarmale, cei doi vloggeri au plătit 70 de dolari, din care 9 dolari a fost bacșișul. „A meritat să venim până aici, clar”, a mai spus tânăra.

#New York, #sarmale, #mititei, #vacante, #calatorie , #vacante
Comentarii