Favorita Brazilia, ultima sosită la Mondialul din Qatar. Cum a fost primit Neymar la aterizare VIDEO

Duminica, 20 Noiembrie 2022, ora 11:23
2153 citiri
Favorita Brazilia, ultima sosită la Mondialul din Qatar. Cum a fost primit Neymar la aterizare VIDEO
Neymar, vedeta naționalei Braziliei

Sosirea lui Neymar şi a echipei de fotbal a Braziliei a fost salutată la Doha, sâmbătă, de sute de suporteri brazilieni, dar şi indieni, din Bangladesh sau Emirate, informează AFP.

Suporterii brazilieni păreau mai degrabă minoritari în mijlocul mulţimii de fani de toate originile îmbrăcaţi în tricoul galben al "Selecao", una din echipele favorite ale Cupei Mondiale care debutează astăzi (duminică).

Echipa Braziliei s-a cazat la luxosul hotel Westin din Doha, unde va rămâne pe toată durata competiţiei. Primul meci al echipei "auriverde" este programat joi cu Serbia.

"Majoritatea oamenilor care nu sunt născuţi în Brazilia ne susţin, îi vedem pe străzi. Brazilia este favorită", a afirmat un suporter.

"Ambianţa este genială, cu multă lume care susţine echipa noastră pentru a câştiga trofeul pentru a şasea oară acasă. Suntem cei mai buni din lume", a adăugat un alt fan.

Brazilia, de cinci ori campioană mondială, va debuta la CM 2022 pe 24 noiembrie, contra Serbiei, apoi se va confrunta cu Elveţia (28 noiembrie) şi Camerun (2 decembrie) în Grupa G.

#neymar, #Brazilia, #Campionatul Mondial , #Campionatul mondial 2022