Meci nebun în Franța. Neymar a fost eliminat în primul joc după Mondial, iar partida s-a decis la ultima fază

Joi, 29 Decembrie 2022, ora 00:16
6899 citiri
Meci nebun în Franța. Neymar a fost eliminat în primul joc după Mondial, iar partida s-a decis la ultima fază
Neymar

Echipa franceză PSG a învins miercuri, pe teren propriu, formaţia RC Strasbourg, în etapa a 16-a din Ligue 1. Marquinhos a înscris în ambele porţi, Neymar a fost eliminat de pe teren, iar Mbappe a marcat golul victoriei.

Cu Mbappe şi Neymar titulari, PSG a început meciul cu golul lui Marquinhos, din minutul 13, după un fault asupra lui Mbappe şi o centrare a lui Neymar din lovitura liberă care a urmat. Oaspeţii au egalat în minutul 53, după o minge pierdută de Verratti în careul propriu, iar Marquinhos a deviat în propria poartă balonul trimis de Thomasson.

Gazdele au rămas în zece în minutul 62, când Neymar a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. În al patrulea minute de prelungire Marquinhos l-a lansat pe Mabppe, acesta a fost faultat în careu şi a transformat lovitura de pedeapsă în minutul 90+5.

PSG se impune cu 2-1, a acumulat 44 de puncte în ierarhia Ligue 1 şi este lider, în timp ce Strasbourg se află pe penultimul loc al clasamentului.

Rezultatele înregistrate miercuri în etapa a 16-a din Ligue 1:

Troyes – FC Nantes 0-0; Ajaccio – Angers 1-0; Auxerre – AS Monaco 2-3; Clermont – Lille 0-2; PSG – Strasbourg 2-1; Brest – Lyon 2-4.

#neymar, #Neymar PSG, #strasbourg, #mbappe, #messi psg , #stiri Neymar