În lipsa lui Messi, Neymar a fost eroul bogaților de la PSG în ultima etapă din Franța. Cum arată clasamentul din Ligue 1

Duminica, 06 Noiembrie 2022, ora 17:23
1956 citiri
În lipsa lui Messi, Neymar a fost eroul bogaților de la PSG în ultima etapă din Franța. Cum arată clasamentul din Ligue 1
Neymar

Atacantul brazilian Neymar a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă în meciul câştigat de Paris Saint-Germain pe terenul formaţiei FC Lorient (scor 2-1), duminică în Ligue 1, confirmând forma bună pe care o traversează înaintea startului Cupei Mondiale 2022 (20 noiembrie - 18 decembrie).

Neymar a deschis scorul în minutul 11 al partidei din Bretania, ajungând astfel la 11 goluri marcate de la debutul actualei ediţii a campionatului Franţei.

Gazdele au egalat după revenirea de la vestiare, prin nigerianul Terem Moffi (53), însă PSG a marcat golul victoriei în finalul reprizei secunde, prin portughezul Danilo Pereira, în urma unui assist al lui Neymar.

Paris Saint-Germain, liderul campionatului Franţei, nu l-a utilizat în acest meci pe starul argentinian Lionel Messi, care a acuzat o problemă la tendonul lui Ahile, fiind menajat.

În urma acestui succes, PSG îşi păstrează avansul de cinci puncte faţă de ocupanta locului secund în clasament, RC Lens, învingătoare la rândul ei în deplasare, cu 2-1, în faţa formaţiei Angers.

#neymar, #Neymar PSG, #messi neymar, #psg , #stiri Neymar