Neymar, distrus după moartea idolului său Pele. "A dat glas săracilor, negrilor și a dat vizibilitate Braziliei"

Joi, 29 Decembrie 2022, ora 22:21
1865 citiri
Neymar, distrus după moartea idolului său Pele. "A dat glas săracilor, negrilor și a dat vizibilitate Braziliei"
Pele. Foto: Instagram / Neymar

Neymar, considerat de mulţi urmaşul lui Pele, i-a adus un omagiu "Regelui" fotbalului mondial, subliniind că acesta a transformat fotbalul în artă şi divertisment şi va fi etern.

"Înainte de Pelé, „10” era doar un număr. Am citit acea frază undeva, la un moment dat în viaţa mea. Dar această frază frumoasă este incompletă. Aş spune că înainte de Pelé, fotbalul era doar un sport. Pele a schimbat totul. A transformat fotbalul în artă, în divertisment.

El a dat glas celor săraci, negrilor şi mai ales: A dat vizibilitate Braziliei. Fotbalul şi Brazilia şi-au ridicat statutul datorită Regelui! A plecat dintre noi, dar magia lui va rămâne. Pele este ETERN!!", a scris Neymar

Fostul internaţional brazilian Pele, unul dintre cei mai mari fotbalişti ai tuturor timpurilor, a încetat din viaţă, joi, la vârsta de 82 de ani.

Pele era internat în spitalul Albert Einstein din Sao Paulo din data de 29 noiembrie. El suferea din 2021 de cancer de colon. Recent, medicii anunţau că Pele are insuficienţă cardiacă şi renală şi cancerul progresează.

#neymar, #pele, #Neymar Pele dribling video , #Stiri Pele