Neymar, scandal cu un arbitru german în Champions League. "Lipsă de respect"

Joi, 15 Septembrie 2022, ora 10:37
2860 citiri
Neymar, scandal cu un arbitru german în Champions League. "Lipsă de respect"
Neymar

Atacantul brazilian Neymar a afirmat că arbitrul meciului cu Maccabi Haifa a dat dovadă de lipsă de respect, după ce i-a acordat cartonaşul galben pentru modul în care a sărbătorit golul marcat în minutul 86 al meciului câştigat de PSG, scor 3-1, în Liga Campionilor.

Aşa cum obişnuieşte de la începutul sezonului, după ce a marcat, Neymar a făcut o grimasă, a scos limba, în timp ce şi-a pus degetele la tâmple şi dădea din mâini.

Pe contul său de Twitter, internaţionalul brazilian l-a criticat pe arbitrul Daniel Siebert, spunând că a dat dovadă de "lipsă de respect". "Astfel de lucruri nu trebuie să se întâmple. Am primit cartonaşul galben degeaba şi mă afectează", a scris Neymar pe Twitter.

Neymar a fost deja sancţionat pentru că a postat mesaje pe reţelele de socializare despre arbitri. În aprilie 2019, după eliminarea parizienilor cu Manchester United, brazilianul l-a criticat pe Twitter pe arbitru, nemulţumit de penaltiul decisiv acordat englezilor. A fost suspendat pentru trei meciuri.

#neymar, #Neymar PSG, #champions league , #stiri Neymar
Comentarii