Accidentare grava suferita de Neymar

Joi, 06 Iunie 2019, ora 13:08
4551 citiri
Accidentare grava suferita de Neymar
Foto: Instagram/Neymar

Neymar Junior, superstarul selectionatei de fotbal a Braziliei, vizat de o ancheta pentru viol, a declarat forfait pentru turneul Copa America, din cauza unei accidentari la glezna dreapta, informeaza AFP.

Jucatorul echipei Paris Saint-Germain, care a parasit terenul in prima repriza a amicalului cu nationala Qatarului (2-0), disputat miercuri seara la Brasilia, a suferit "o ruptura de ligamente la nivelul gleznei drepte", a anuntat Confederatia braziliana de fotbal (CBF).

"Din cauza gravitatii leziunii", numarul 10 al Selecao "nu se va recupera" la timp pentru a lua parte la campionatul sud-american care va avea loc in perioada 14 iunie - 7 iulie in Brazilia, la care spera sa isi salveze sezonul, marcat de accidentari si scandaluri la PSG.

Staff-ul reprezentativei Braziliei "va incepe cautarea unui inlocuitor, incepand de joi"', a conchis comunicatul.

Neymar, cel mai scump fotbalist al planetei (222 milioane euro), a ratat deja trei luni de competitie, intre care si optimile de finala ale Ligii Campionilor, extrem de importante pentru clubul sau, dupa ce s-a accidentat la piciorul drept, acelasi la care a fost supus unei interventii chirurgicale in 2017.

Atacantul traverseaza o perioada foarte dificila, dupa ce o tanara braziliana a depus o plangere pentru viol impotriva sa, la un tribunal din Sao Paulo, acuzandu-l pe Neymar ca a abuzat-o sexual intr-un hotel din Paris. Fotbalistul se declara nevinovat si sustine ca a cazut intr-o "capcana".

"Astazi am jucat unul dintre cele mai dificile meciuri din cariera mea, daca nu cel mai greu (din cauza circumstantelor) ", a scris Neymar pe contul sau de Instagram dupa amicalul cu Qatarul, in cursul caruia a iesit de pe teren in minutul 17, dupa un contact cu un adversar.

La finele lunii trecute, selectionerul Tite i-a retras lui Neymar banderola de capitan al Selecao, dupa ce acesta a lovit un spectator cu ocazia finalei Cupei Frantei, pierduta de echipa sa, incident in urma caruia brazilianul a primit o suspendare de trei meciuri, apoi doua cu suspendare.

Luna trecuta, Neymar a primit, de asemenea, o suspendare de trei meciuri in Liga Campionilor pentru ca i-a insultat, pe retelele de socializare, pe arbitrii meciului pierdut de PSG in fata formatiei Manchester United, sinonim cu eliminarea francezilor din competitie.

Presa sportiva spaniola sustine ca Neymar doreste sa o paraseasca in aceasta vara pe PSG, fiind tentat de o revenire la fostul sau club, FC Barcelona.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#accidentare Neymar , #stiri Neymar