Ce a constatat politia dupa ancheta efectuata in cazul Neymar, acuzat ca a violat o tanara intr-un hotel din Paris

Marti, 30 Iulie 2019, ora 09:55
6623 citiri
Ce a constatat politia dupa ancheta efectuata in cazul Neymar, acuzat ca a violat o tanara intr-un hotel din Paris
Foto: Instagram/Neymar

Politia braziliana considera, dupa ancheta pe care a efectuat-o, ca nu exista indicii suficiente pentru a-l acuza pe atacantul-vedeta Neymar ca a violat o tanara braziliana, in luna mai la Paris, a anuntat Parchetul din Sao Paulo, citat de AFP.

Neymar, starul selectionatei Braziliei si al campioanei Frantei, Paris Saint-Germain, a fost acuzat de tanara Najila Trindade Mendes de Sousa ca ar fi violat-o pe 15 mai, intr-un hotel parizian. Neymar s-a declarat nevinovat, afirmand ca relatia pe care a avut-o cu tanara a fost una consimtita.

Atacantul brazilian a fost audiat pe 13 iunie, intr-un comisariat de politie din Sao Paulo, in timp ce Najila Trindade a fost audiata de doua ori, tot la Sao Paulo, pe 7 si 18 iunie.

Politia din Sao Paulo, la care Najila Trindade a facut plangere impotriva lui Neymar, 15 zile mai tarziu, considera ca nu exista indicii suficiente pentru a-l acuza pe fotbalist ca a fortat-o pe tanara sa aiba o relatie sexuala si ca agresat-o fizic.

Ancheta politiei, prima faza a procedurii, s-a incheiat, iar concluziile urmeaza sa fie inaintate marti Parchetului, care va avea la dispozitie pentru a decide sau nu o inculpare, a declarat un purtator de cuvant al ministerului public din Sao Paulo.

Parchetul poate prezenta cererea de clasare fara urmari a dosarului, inculparea lui Neymar sau o ancheta suplimentara. Decizia finala va reveni judecatorilor.

Neymar, cel mai scump jucator din istoria fotbalului, a sosit in 2017 la PSG de la FC Barcelona, in schimbul sumei record de 222 milioane euro.

El traverseaza o perioada complicata si pe plan sportiv, iar presa internationala sustine ca brazilianul doreste sa se desparta de clubul parizian pentru a reveni la Barcelona, in aceasta perioada de mercato, care se va incheia pe 2 septembrie.

Accidentat la o glezna, Neymar nu a participat in luna iulie la Copa America, competitie castigata de selectionata tarii sale.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Politie Brazilia ancheta Neymar, #Neymar acuzat viol , #stiri Neymar