Neymar are probleme din cauza bonusului de 26 de milioane de euro!

Luni, 11 Martie 2019, ora 17:51
6086 citiri
Neymar are probleme din cauza bonusului de 26 de milioane de euro!
Foto: Instagram/Neymar

Neymar este anchetat de fiscul spaniol in legatura cu bonusul pentru prelungirea contractului cu FC Barcelona si cu rasunatorul sau transfer la PSG in 2017, a afirmat luni ziarul El Mundo.

Contactat de AFP, fiscul spaniol a refuzat sa faca orice comentariu.

Potrivit El Mundo, fiscul incearca sa afle daca Neymar a platit in Spania impozitele pentru bonusurile de prelungire cu Barca si veniturile legate de transferul sau la PSG.

Rezident fiscal in Spania in 2017, anul plecarii sale la PSG pentru o indemnizatie de transfer record de 222 milioane de euro, Neymar era obligat sa-si declare veniturile, atat cele obtinute in Spania, cat si cele obtinute in Franta.

Virarea de catre Barca a unui bonus pentru prelungirea contractului este deja in centrul unei batalii judiciare intre brazilian si clubul catalan. O audiere este prevazuta pe 21 martie in fata tribunalului pentru litigii de munca din Barcelona.

Potrivit El Mundo, fiscul a cerut tribunalului toate informatiile despre aceste tranzactii. Tribunalul nu a facut niciun comentariu.

Barca si Neymar au negociat prime atunci cand atacantul a semnat un nou contract cu gruparea catalana in vara lui 2016.

Dupa plecarea lui "Ney" la PSG in august 2017, clubul catalan a refuzat sa-i vireze jucatorului prima de 26 de milioane de euro promisa in 2016.

Clubul a depus plangere impotriva jucatorului pentru nerespectarea contractului, cerandu-i sa restituie prima deja virata, dar si despagubiri de 8,5 milioane de euro.

La randul sau, Neymar a depus plangere la FIFA impotriva fostului sau club, cerand plata acestei prime.

Numeroase personalitati ale fotbalului au avut probleme cu fiscul spaniol in ultimii ani.

In ianuarie, Cristiano Ronaldo a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare. Potrivit unei surse judiciare, intre sanctiuni si achitarea prejudiciului, afacerea l-a costat 18,8 milioane de euro pe fostul atacant al lui Real Madrid, acum la Juventus.

Marea vedeta a Barcelonei, Lionel Messi, a fost condamnata in 2016 la plata unei amenzi de 2 milioane de euro si la o pedeapsa de 21 de luni de inchisoare, comutata intr-o amenda suplimentara de 252.000 euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Neymar anchetat Fisc Spania , #stiri Neymar