Neymar face o donatie anonima impresionanta

Vineri, 03 Aprilie 2020, ora 22:06
6806 citiri
Neymar face o donatie anonima impresionanta
Foto: Instagram/Neymar

Celebrul fotbalist brazilian Neymar (Paris Saint-Germain) a donat sub anonimat echivalentul sumei de 775.000 lire sterline organizatiilor care ajuta in lupta contra pandemiei de coronavirus in intreaga lume, relateaza Sky Sports.

Atacantul brazilian a impartit donatia sa intre organizatia UNICEF si un fond de solidaritate din tara sa. Neymar a facut acest gest in secret, urmand exemplele lui Lionel Messi si Cristiano Ronaldo, dar identitatea binefacatorului anonim a fost dezvaluita pana la urma de o televiziune braziliana.

Starul brazilian, revenit in tara natala odata cu oprirea campionatului din Franta ca urmare a pandemiei de coronavirus, a declarat ca respecta cu rigoare regulile sanitare, dar isi continua pregatirea fizica.

"A facut aceasta donatie la inceputul saptamanii trecute. O parte a acesteia a mers la UNICEF si o parte la fondul de solidaritate creat de artisti. El a preferat sa nu dezvaluie public donatia, asa ca le spunem tuturor, pentru ca de indata ce am auzit, vorbim cand o persoana face ceva frumos. Avem aceasta informatie si v-am adus-o. Cu adevarat credem ca este o atitudine foarte grozava, foarte optimista si una care serveste ca un imbold pentru alti sportivi, pentru alte personalitati", a declarat prezentatorul brazilian Chris Flores.

#Neymar donatie , #stiri Neymar