Vicente del Bosque il pune la zid pe Neymar

Luni, 06 Aprilie 2020, ora 14:48
4551 citiri
Vicente del Bosque il pune la zid pe Neymar
Foto: Instagram/Neymar

Fostul selectioner spaniol Vicente del Bosque a criticat comportamentul starului brazilian Neymar, pe care nu il considera "un bun exemplu", desi ii recunoaste calitatile fotbalistice de exceptie, care ii permit sa figureze intr-un "top 5 mondial".

"Neymar este un baiat dificil. Pentru mine nu este un bun exemplu. Si precizez: pentru mine. Este excelent ca jucator. Daca ma intrebati de topul meu mondial, el este cu siguranta intre primii cinci. Insa pe teren, el incearca sa triseze, se preface mult. Si mai este, in plus, si modul in care a plecat de la Barcelona", a declarat Del Bosque intr-un interviu acordat cotidianului El Mundo Deportivo.

Comentand dorinta mai multor jucatori ai Barcelonei, in frunte cu Lionel Messi, ca Neymar sa revina pe Camp Nou reputatul antrenor spaniol a spus: "Cluburile sunt cele care trebuie sa decida pe cine transfera sau nu. Nu trebuie sa acorde atentie la ceea ce spun jucatorii, de aceea exista directori sportivi sau secretari tehnici. Este foarte greu pentru un fotbalist sa vorbeasca de rau un alt fotbalist care i-a fost coechipier. Nu imi amintesc nici macar unul care sa fi facut acest lucru".

#Del Bosque critica Neymar , #stiri Neymar
Comentarii