Cine e starul trupei Backstreet Boys acuzat din nou de viol. Băutura ”cu gust ciudat” pe care i-ar fi oferit-o tinerei de 17 ani

Vineri, 09 Decembrie 2022, ora 13:13
2636 citiri
Cine e starul trupei Backstreet Boys acuzat din nou de viol. Băutura ”cu gust ciudat” pe care i-ar fi oferit-o tinerei de 17 ani
Nick Carter

Nick Carter, unul dintre membrii grupului american Backstreet Boys, a fost acuzat joi de viol de o fostă fană diagnosticată cu tulburare din spectru autist, care a denunţat fapte care s-ar fi petrecut în 2001, pe când ea avea 17 ani, scrie AFP.

Însoţită de avocatul ei, Shannon Ruth a explicat într-o conferinţă de presă în California că a depus plângere pentru un viol comis de cântăreţ cu ocazia unui concert al trupei la Tacoma, în statul Washington.

"Deşi am autism şi trăiesc cu paralizie cerebrală, cred că nimic nu m-a rănit mai mult în viaţa mea decât ceea ce mi-a făcut Nick Carter", a denunţat în lacrimi această femeie, astăzi în vârstă de 39 de ani.

După o solicitare pentru un autograf, starul a invitat-o ​​într-un autobuz de turism, unde i-a oferit o băutură „cu gust ciudat”, numită „suc VIP”, a spus avocatul reclamantei, Mark Boskovich.

"După ce a băut sucul, Carter a dus-o la toaleta autobuzului, i-a spus să îngenuncheze şi a obligat-o să întreţină raport sexual oral", a detaliat el.

Potrivit avocatului, adolescenta, pe atunci virgină, a plâns pe tot parcursul calvarului ei, iar cântăreţul a continuat cu agresiunea.

El "a împins-o pe pat", în autobuz, "şi a violat-o, în ciuda protestelor ei", a adăugat avocatul.

Vedeta, astăzi în vârstă de 42 de ani, a numit-o "târfă mică înapoiată" pe care "nimeni n-o crede" dacă denunţă faptele, potrivit avocatului.

Ruth a depus plângere la un tribunal civil, la Las Vegas, în Nevada, unde ea şi cântăreţul locuiesc. Ea solicită despăgubiri financiare. Suma nu a fost divulgată.

Potrivit avocatului său, plângerea include declaraţii ale altor trei femei, care îl acuză de asemenea pe cântăreţ de agresiune sexuală. Ele doresc să rămână sub anonimat şi până acum nu au depus plângeri individuale.

Nick Carter, a cărui trupă a produs melodiile "I Want It That Way" şi "Everybody (Backstreet's Back)", a fost acuzat în 2017 de viol de către cântăreaţa americană Melissa Schuman.

În acest caz, Carter a negat faptele şi Parchetul din Los Angeles nu l-a urmărit penal pentru că faptele denunţate au fost prescrise.

Contactaţi de AFP, reprezentanţii cântăreţului nu au reacţionat joi după-amiază la noile acuzaţii. Cântăreţul nu a făcut nicio menţiune despre plângere pe reţelele de socializare, unde postări recente îi aduc un omagiu fratelui său, care a murit luna trecută.

"Această acuzaţie este complet falsă", a asigurat un membru din anturajul său pentru site-ul TMZ.

Citește și:
Verdict final în cazul jucătorului de la Manchester United acuzat de tentativă de viol
Verdict final în cazul jucătorului de la Manchester United acuzat de tentativă de viol
Poliţia britanică a anunţat joi că procedurile legale împotriva atacantului de la Manchester United, Mason Greenwood, care fusese acuzat de tentativă de viol şi agresiune, au fost...
Cine e fotbalistul acuzat de viol și răpire înainte de cel mai important meci al carierei
Cine e fotbalistul acuzat de viol și răpire înainte de cel mai important meci al carierei
Jucătorul echipei de fotbal american Philadelphia Eagles, Josh Sills, a fost acuzat de viol şi răpire, pentru fapte petrecute în decembrie 2019, a anunţat Liga Profesionistă Nord-Americană...
Comentarii
Poza diupaneos007_diupaneos007
diupaneos007_diupaneos007
rank 1
Poza ryan_carter
ryan_carter
rank 1