Banicioiu: Elena Udrea nu stie cum sa puna mana mai repede pe bugetul Capitalei

Sambata, 16 Aprilie 2011, ora 11:36
2286 citiri
Banicioiu: Elena Udrea nu stie cum sa puna mana mai repede pe bugetul Capitalei

Referendumul pentru Legea Capitalei, ce va avea loc pe data de 19 iunie, este de fapt un sondaj de opinie pe banii Primariei Capitalei, a declarat pentru Ziare.com deputatul PSD Nicolae Banicioiu.

Social democratul o acuza pe Elena Udrea ca prin acest referendum vrea sa puna mana pe bugetul Capitalei.

"Nu am o parere foarte buna despre modul in care fac cei de la PD-L referendumul. Pana la urma vor sa faca un sondaj de opinie pe banii Primariei Capitalei. Pun sapte intrebari, intrebarile sunt cam puerile. Deci parerea mea nu este una buna. Mi se pare ca se arunca in derizoriu toata aceasta situatie. Tocmai pentru a-i tine pe bucuresteni acasa.

Aruncand in derizoriu tot acest demers, banuiesc ca bucurestenii nu ar veni la vot. Si atunci ei probabil se gandesc la o asumare, ceea ce nu ar fi normal dupa parerea mea. dar asta este, sunt misculatiile si strategiile doamnei Udrea care nu stie cum sa puna mana mai repede pe bugetul Capitalei. Aceasta situatie se va discuta in forurile oficiale ale partidului", a declarat Nicoale Banicioiu pentru Ziare.com.

Referendumul pentru Legea Capitalei va avea loc pe data de 19 iunie, in forma propusa de PD-L, a decis Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Referendumul va contine 7 intrebari pentru bucuresteni, iar principala propunere se refera la o singura administratie pentru Bucuresti, cu pastrarea celor sase sectoare.

USL nu a decis pe cine va sustine la Primaria Capitalei

In ceea ce priveste persoana pe care USL o va sustine la alegerile pentru Primaria generala a Capitalei, Banicioiu a afirmat ca inca nu a fost luata nicio decizie.

"Discutia inca nu s-a finalizat iar sustinerea la Bucuresti va fi facuta in urma sondajelor de opinie. Daca Sorin Oprescu va fi pe primul loc in preferintele electoratului nostru va fi sustinut de noi. Daca nu va accepta vom discuta atunci. Deocamdata sa ajungem noi pana in situatia in care identificam optiunea electoratului si vom vedea. Banuiesc ca vor fi si niste discutii mult mai concrete cu domnul Oprescu", a subliniat Banicioiu.

Intrebat daca va fi luata in calcul si o eventuala sustinere a primarului sectorului 4 Cristian Popescu Piedone la Primaria generala, deputatul PSD a afirmat ca "deocamdata sunt doar discutii colaterale, nejustificate de ceva concret".

"Totul va fi foarte transparent, veti vedea decizia pe care o vom lua noi in momentul in care vom face acele sondaje pentru a vedea exact ce vor bucurestenii. Si atunci e simplu", a conchis Nicolae Banicioiu.

Eveniment Quarterly Report

Boloș, despre pachetul de măsuri fiscale: „Guvernul aduce bani suplimentari de la bănci, de la corporațiile multinaționale”
Boloș, despre pachetul de măsuri fiscale: „Guvernul aduce bani suplimentari de la bănci, de la corporațiile multinaționale”
Ministrul Finanţelor Marcel Boloş a declarat că, prin măsurile luate, Executivul ”nu a făcut altceva decât să aducă bani suplimentari” la buget, de la companii. El susţine că...
Asumarea răspunderii Guvernului în Parlament. USR nu depune moțiune de cenzură, dar contestă legea la CCR
Asumarea răspunderii Guvernului în Parlament. USR nu depune moțiune de cenzură, dar contestă legea la CCR
Vicepreşedintele USR Dan Barna a declarat marţi, după angajarea în Parlament a răspunderii Guvernului pe proiectul de lege privind măsurile fiscal-bugetare, că o moţiune de cenzură nu are...
Comentarii
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
Penibilul Banicioiu preia temele de propaganda le PNL ; de ce or fi crezut astia de la PSD ca dau rezultate cand numai ce-am vazut rezultatele alegerilor .... nu stim .