Banicioiu: Raportul Comisiei de la Cotroceni ii da dreptate Elenei Basescu

Marti, 22 Septembrie 2009, ora 20:28
1293 citiri
Banicioiu: Raportul Comisiei de la Cotroceni ii da dreptate Elenei Basescu

Deputatul PSD Nicolae Banicioiu a declarat marti ca raportul Comisiei prezidentiale, care propune dezincriminarea consumului de droguri si a sexului comercial, este un gest "penibil" si ca autorii textului respectiv au vrut sa-i dea dreptate Elenei Basescu.

Banicioiu a opinat ca acest raport a vrut sa "ii dea dreptate Elenei Basescu si sa ii aduca un elogiu presedintelui Basescu", dat fiind faptul ca in campania electorala pentru europarlamentare fiica presedintelui a afirmat ca ar fi de acord cu legalizarea consumului de marijuana, daca aceasta decizie va veni din partea UE.

Totodata, Banicioiu ii sugereaza presedintelui Basescu sa infiinteze o comisie prezidentiale pentru a gasi solutii pentru cele aproape 100.000 de persoane care, spune el, urmeaza sa ramana fara un loc de munca.

Propunerea Comisiei prezidentiale pentru analiza riscurilor sociale si demografice a fost ironizata si de Adrian Nastase.

Intr-o postare pe blogul sau, fostul premier scrie: "Traian Basescu a hotarat: dupa primele trei masuri de reforma a statului, comunicate Parlamentului, urmeaza inca doua masuri de reforma in profunzime a statului roman: legalizarea prostitutiei si legalizarea drogurilor usoare (o mai veche preocupare electorala in familie).

Mai e putin si vom vedea, in sfarsit, luminita de la capatul tunelului. Cu atat mai mult cu cat statul roman, reformat de Traian Basescu, va fi primul stat european care, privind prin tunel, nu va fi deranjat nici de autostrazi, dar nici de trenuri".

Comisia prezidentiala pentru analiza riscurilor sociale si demografice propune in Raportul sau, dezincriminarea consumului de droguri si a sexului comercial, ca solutii pentru limitarea consumului de droguri ilegale, a prostitutiei si raspandirii infectiei cu virusul HIV.

Elena Basescu a declarat pe 28 mai, la o emisiune TV, data la care aceasta era candidat independent pentru Parlamentul European, ca ar putea fi de acord cu legalizarea marijuanei, daca o astfel de decizie ar fi luata la nivelul Uniunii Europene.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Nicolae Banicioiu Elena Basescu, #Banicioiu atac Elena Basescu , #PSD