Competitia electorala, faza pe mame: PDL ataca familia premierului, sustine PSD

Duminica, 28 Octombrie 2012, ora 18:23
1898 citiri
Competitia electorala, faza pe mame: PDL ataca familia premierului, sustine PSD

Liderii PSD Corina Cretu si Nicolae Banicioiu se arata indignati de declaratiile prim-vicepresedintelui PDL Cezar Preda, care l-a acuzat pe premierul Ponta ca a mintit in legatura cu propria sa mama.

"M-as fi asteptat ca Cezar Preda sa fie un pic mai diferit decat colegii sai de partid si sa nu se coboare atat de jos incat sa lanseze un atac la adresa familiei unui adversar politic, de aceasta data fiind vorba chiar de mama prim-ministrului Victor Ponta", afirma vicepresedintele PSD Corina Cretu intr-un comunicat de presa. Ea ii cere presedintelui PDL, Vasile Blaga, "sa condamne o astfel de iesire".

Banicioiu: Josnicie si lipsa de caracter

Deputatul PSD, Nicolae Banicioiu, a sarit si el in apararea premierului.

"Atacul lansat de Cezar Preda la adresa premierului Victor Ponta, prin invocarea mamei sale,este o dovada de josnicie si lipsa de caracter. Din pacate, cei din PDL nu au limite atunci cand vine vorba de lupta politica. Asa cum fara pic de rusine ataca Guvernul pentru situatia fondurilor europene, desi documentele Comisiei Europene arata clar ca problemele au fost generate de furturile din timpul guvernarii PDL, la fel nu exista niciun pic de rusine in lansarea unor atacuri la persoana sau la familiile rivalilor politici", a declarat Banicioiu, citat de Evenimentul Zilei.

Cezar Preda lanseaza o provocare pentru mama lui Victor Ponta

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a lansat, sambata, o provocare mamei prim-ministrului Victor Ponta, "sa iasa in public si sa spuna daca fiul dumneaei a mintit".

"Sa va spun ceva. Am ascultat cu uimire minciunile lui Ponta despre mama sa, care i-ar fi spus: Victoras, sa nu cumva sa te certi cu Crin sau cu Oprescu. Ei bine, o mama spune intotdeauna sa nu te certi cu nimeni, nu cu doi. Deci, Ponta a mintit! Cu nerusinare! O provoc pe doamna Ponta sa iasa public si sa spuna romanilor cum Ponta a mintit. Niciodata sa nu puneti in gura parintilor cuvinte neadevarate", a afirmat Cezar Preda.

Eveniment Quarterly Report

Boloș, despre pachetul de măsuri fiscale: „Guvernul aduce bani suplimentari de la bănci, de la corporațiile multinaționale”
Boloș, despre pachetul de măsuri fiscale: „Guvernul aduce bani suplimentari de la bănci, de la corporațiile multinaționale”
Ministrul Finanţelor Marcel Boloş a declarat că, prin măsurile luate, Executivul ”nu a făcut altceva decât să aducă bani suplimentari” la buget, de la companii. El susţine că...
Asumarea răspunderii Guvernului în Parlament. USR nu depune moțiune de cenzură, dar contestă legea la CCR
Asumarea răspunderii Guvernului în Parlament. USR nu depune moțiune de cenzură, dar contestă legea la CCR
Vicepreşedintele USR Dan Barna a declarat marţi, după angajarea în Parlament a răspunderii Guvernului pe proiectul de lege privind măsurile fiscal-bugetare, că o moţiune de cenzură nu are...
#Corina Cretu Cezar Preda, #Nicolae Banicioiu Cezar Preda, #Cezar Preda mama Ponta , #PSD
Comentarii
Poza Against seaman liar
Against seaman liar
rank 2
Atîta pot..Atîta fac..!Ce să ceri mai mult de la PDL-işti..!?