Revolutie in sportul romanesc: Tiriac si Nastase capata putere

Duminica, 20 Ianuarie 2013, ora 10:45

   

Revolutie in sportul romanesc: Tiriac si Nastase capata putere
Fostii jucatori de tenis Ion Tiriac si Ilie Nastase sunt pe punctul de a ocupa pozitii importante in conducerea sportului romanesc.

Conform surselor Ziare.com, cei doi fosti tenismeni s-au intalnit cu noul ministru al Sportului, Nicolae Banicioiu, si au discutat despre cooptarea lor in functii de conducere.

Propunerea a venit din partea fostilor sportivi, care i-au transmis ministrului ca sunt dispusi sa faca orice pentru a ajuta.

Astfel, lui Ion Tiriac i se pregateste o functie importanta intr-o comisie a MTS, in timp ce Ilie Nastase ar putea deveni ambasador al sportului romanesc.

Nicolae Banicioiu a fost incantat de deschiderea celor doi si a profitat de intalnire pentru a le cere cate un autograf.

In ultimele saptamani, Nicolae Banicioiu s-a intalnit si cu alte nume grele ale sportului romanesc precum Gica Hagi si Gabi Szabo.

Din informatiile Ziare.com, pe agenda de lucru a ministrului este programata pentru ziua de luni si o discutie cu presedintele Federatiei Romane de Handbal, Cristian Gatu. Acesta doreste sa-i expuna ministrului nemultumirile pe care handbalul romanesc le are.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4517 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
D ILIU
rank 4
Ce putere este aia de a fi "membru intr-o comisie"?!
Ce inseamna a fi "ambasador al sportului romanesc"?!
Cred ca, mai degraba, junele Banicioiu i-a cam luat la misto pe cei doi mari "fosti"!
AdyCa
rank 4
Nu cred ca Tiriac e capabil sa faca ceva doar din patriotism.
Cu certitudine are un interes.....
ODDY
rank 5
Poate un loc
in conducerea asociatiei romane a vanatorilor si pescarilor sa-i dea lui Tiriac; cat despre Nastase, acesta nu are nevoie de vreo functie pentru a juca rolul de ambasador al sportului romanesc.O face de multa vreme si cu destul talent.
ovidius37
rank 5
Ce inseamna "de a face orice pt a ajuta" ?
Sunt curios daca ar face orice si pt federatia romana de hochei pe gheata dupa incidentul de anul trecut !
Sau pt FRF !?
bastoss
rank 5
Fotbalul nu-l intereseaza
pe domnul Tiriac, iar hocheiul romanesc sa nu astepte vreun sprijin de la dansul, chiar daca acesta a fost primul sport practicat de omul de afacei. La hochei tot udemere-ul face legea, sau s-a schimbat ceva?
grindina
rank 5
amândoi
sunt embleme romanești in sport, recunoscute mondial.

Nici eu nu cred in iubirea de oameni dar cred in eficiență și cred că oamenii pot munci alături pentru un rost indiferent de sentimentele, educația și caracterele lor - regulile să fie clare și transparența să fie asigurată.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor