Cat costa sa dormi in patul lui Ceausescu

Luni, 12 Aprilie 2010, ora 16:36

   

Cat costa sa dormi in patul lui Ceausescu
Sa dormi in apartamentul de hotel dedicat lui Ceausescu de autoritatile din Galati costa 365 de lei pe noapte.

In incinta hotelului Faleza din Galati, altadata apartinand Gospodariei PCR, se pregatea la etajul I un apartament care urma sa-i fie daruit fostului dictator Nicolae Ceausescu in 1990, lucru care nu s-a mai intamplat.

In schimb, acolo au fost cazati alti conducatori ai Romaniei, cum sunt Emil Constantinescu si Ion Iliescu, pentru ca in urma cu un deceniu acesta sa fie locuit timp de patru zile de Regele Mihai si regina Ana.

Emil Constantinescu a venit, conform declaratiei Anicutei Dragomir, cea care se ocupa de apartamentul prezidential de cand a fost amenajat, insotit de o numeroasa garda de corp, bucatar si chiar camerista proprie.

Pe la receptia hotelului au mai trecut Adrian Paunescu, Corneliu Vadim Tudor, George Becali, Adrian Nastase, dar si o serie de artisti celebri precum Florin Piersic, Irina Loghin, Ileana Stana Ionescu, Corina Chiriac, Fuego, Laura Lavric sau trupa Asia.

Apartamentul prezidential, compus din doua dormitoare, ambele cu paturi matrimoniale si un salon suficient de larg pentru a gazdui o masa rotunda, cu o baie luminoasa si extrem de curata, cu o terasa circulara care se intinde pe toata circumferinta apartamentului, poate fi acum solicitat de oricine pentru doar 365 de lei pe noapte.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2050 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
dr_mengele
rank 5
intrebare
oare sa dormi in pat cu Ceausescu cat costa? sau, reformuland, cat ne-ar costa ca basescu sa doarma cu Ceausescu?
Yakoyu_Kutawa
rank 5
Mie mi-ar place
sa trag niste pirtzuri in camera aia citind poeziile maneliste ale lui Paunescu Adrian din volumul OMAGIU.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor