Gestul lui Palada nu e o exceptie, e regula de aur a mostenitorilor PCR

Sambata, 16 Septembrie 2017, ora 09:22
7764 citiri
Gestul lui Palada nu e o exceptie, e regula de aur a mostenitorilor PCR

Stiu ca in aceste zile multi se plang de decaderea societatii romanesti, dar as vrea sa reamintesc faptul ca violenta a fost principala arma politica a PCR si, apoi, a FSN si a urmasilor sai pana la PSD.

Ion Iliescu, Petre Roman, Virgil Magureanu, Silviu Brucan si generalul Nicolae Militaru au incurajat violenta, iar pentru a ramane la putere dupa data de 22 decembrie 1989 au sacrificat 1.000 de oameni intr-un inceput de razboi civil.

Informatia oficiala cum ca Armata Romana ar fi contribuit la intretinerea minerilor veniti la Bucuresti in timpul mineriadelor din 1990 nu este socanta.

Ion Iliescu a folosit minerii pentru a distruge orice forma de opozitie. Democratia din Romania s-a nascut prin executarea cuplului Ceausescu, in urma unui surogat de proces, o rusine, si prin instigarea unei parti a societatii impotriva alteia.

De ce ne miram astazi ca un asociat al lui Victor Ponta, unul cu multe probleme de comportament, loveste un senator al Romaniei intr-un studio de televiziune?

PSD a cultivat violenta in societatea romaneasca prin toate formele posibile. Ion Iliescu, Silviu Brucan, Virgil Magureanu si Petre Roman au girat aparitia si finantarea revistei "Romania Mare", condusa de Eugen Barbu si de Corneliu Vadim Tudor, publicatie care vreme de doua decenii s-a ocupat cu imprastierea urii in societatea romaneasca.

Nu trebuie sa ne mire violenta lui Mirel Palada, el este exponentul acestui rau de otrava care se varsa neincetat de aproape 30 de ani in vietile noastre.

Exponentii PSD nu sunt in stare si nu au fost in stare sa creeze un singur moment de solidaritate nationala. S-au mentinut la putere instigand romani impotriva romanilor, raspandind ura si teama.

PSD a fost intotdeauna de partea batausilor

De ce credeti ca Liviu Dragnea tace malc si nu condamna violenta lui Palada? In fond, un parlamentar, un reprezentant al celei mai "importante institutii a democratiei romanesti", cum ii place liderului PSD sa spuna, a fost lovit cu pumnul in figura intr-un studio TV.

Chiar daca era un reprezentant al Opozitiei, e vorba de un senator, o persoana care a fost aleasa, a primit voturile cetatenilor, dar, intr-o astfel de situatie, Parlamentul nu conteaza, conteaza doar atunci cand trebuie sa-i apere si sa-i ascunda pe politicienii corupti de anchetele DNA.

Nu trebuie sa va mire ca PSD, de la Ion Iliescu incoace, a fost de partea batausilor, i-a sustinut, i-a cultivat.

Nu trebuie sa fiti luati prin surprindere daca aflati ca Mirel Palada a fost rasplatit pentru ceea ce a facut. Poate va fi angajat la Guvern, printr-un minister si, probabil, se va afla si pe lista de candidati pentru Parlament la urmatoarele alegeri.

Si-a facut datoria, Palada a lovit Opozitia cu pumnul in figura. Mesajul transmis de PSD e ca nu se joaca si e dispus sa faca apel la violenta pentru a-si pastra controlul, pentru a se mentine la putere si pentru a anihila orice forma de reactie a societatii si a institutiilor impotriva coruptiei endemice.

"Cred ca se vor intampla lucruri importante in Parlament in aceasta toamna, care vor determina schimbari pe care le doresc foarte multi oameni. Inclusiv referendumul pe tema familiei e foarte important. Cred ca va fi la inceputul lunii, sper sa nu mai apara piedici procedurale.

Chiar daca unii colegi de-ai mei de la Bruxelles sunt nemultumiti de ce se intampla in Romania, ducem acest proiect pana la capat", a amenintat Liviu Dragnea intr-un interviu la Antena 3.

La momentul prabusirii, PSD va fi absent

Asaltul pornit de PSD asupra Justitiei si asupra acelei parti a societatii romanesti care nu se lasa mintita si manipulata de jocurile lui Liviu Dragnea inseamna si asemenea gesturi cum e cel al lui Mirel Palada.

Asa ca nimeni nu se asteapta ca liderul social-democratilor sa condamne cu adevarat violenta, atata vreme cat o cultiva. Propaganda PSD e una violenta, lipsita de argumente si care vizeaza persoane si grupuri de persoane care incearca sa reziste restauratiei.

Asa ca nu trebuie sa ne mire nici faptul ca Olanda si Austria se opun in continuare accesului Romaniei in spatiul Schengen, ceea ce ne costa cateva miliarde de euro pe an in locuri de munca, investitii si dezvoltarea infrastructurii.

Sa nu ne mire nici ca raportul MCV, monitorizarea Justitiei de catre institutiile europene, nu va fi ridicat atata vreme cat PSD se va afla la putere si va sustine agenda politica a coruptilor.

Lucrurile, desi par a fi prezentate complicat si tendentios de catre PSD si asociatii, sunt mult mai simple si se traduc in scumpiri, blocarea afacerilor, criza economica si, in final, prabusirea nivelului de trai.

Istoria ne-a invatat ca, la momentul prabusirii, PSD nu va mai fi acolo, ci se va fi retras strategic de la putere, pregatind un nou atac.

Nu stiu cum noi, oamenii obisnuiti, vom iesi din aceasta toamna, poate cu buzele sparte, ochii umflati, cu cicatrici pe fata si pe trup, obositi, stresati, mai saraci, dar, in opinia mea, PSD, daca merge pe drumul trasat de Liviu Dragnea, va disparea din peisaj pana in anul 2019.

Pentru mai multe amanunte, recomand citirea cu atentie a discursului domnului Jean Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, despre starea Uniunii, rostit in aceasta saptamana in fata Parlamentului European.

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#Dragnea Palada violenta, #Dragnea PSD comunism, #Ceausescu executie Romania, #PSD mostenitor PCR , #comunism