Presa mexicana: Ceausescu le oferea extraterestrilor copii din orfelinatele-lagar pentru experimente

Vineri, 16 August 2013, ora 17:38
17104 citiri
Presa mexicana: Ceausescu le oferea extraterestrilor copii din orfelinatele-lagar pentru experimente

La mai bine de doua decenii de la inlaturarea lui Nicolae Ceausescu, ororile din perioada regimului comunist din Romania continua sa fie dezbatuta in intreaga lume.

De data aceasta, presa din Mexic face un scenariu SF pornind de la una dintre problemele cele mai dureroase si rusinoase ale fostului regim - experimentele medicale facute pe copiii din orfelinatele Romaniei lui Ceausescu.

Zocalo, un ziar mexican editat la Merida, scrie despre experimentele secrete la care erau supusi copiii nedoriti ai poporului, orori ale caror detalii nu au iesit la iveala in totalitate pana acum.

Copiii nu supravietuiesc fara afectiune - Studii in orfelinatele-lagar din Romania

"Fostul dictator al Romaniei, Nicolae Ceausescu, a luat cu el in mormant acest secret, insa studiile agentilor secreti americani au scos la iveala indicii solide ca fostul lider comunist avea legaturi cu fiinte misterioase, cel mai probabil creaturi provenite din spatiul extraterestru.

In timpul dictaturii sale, in special in anii 70-80, Ceausescu si-a tinut poporul in cel mai crud regim cu putinta. In timp ce acesta se bucura de lux si de bunatati, oamenii traiau intr-o saracie crunta, astfel ca multe femei ajunsesera sa se prostitueze ca sa poata supravietui. In acest context, fostul dictator era interesat sa intretina si sa mentina legatura cu extraterestrii.

Primul contact cu extraterestrii a fost stabilit in 1977. In acel an, armata avea inca sub stapanire o zona extinsa si nepopulata din Carpati. Oricine incerca sa se apropie de acele locuri era exterminat cu o impuscatura in cap. Doar dictatorul avea voie sa intre in zona misterioasa, la bordul unei masini de teren. Desi militarii au observat prezenta OZN-ului si a creaturilor misterioase cu capete masive si trupuri extrem de slabe imbracate in costume argintii, nimeni nu a indraznit sa comenteze sau sa vorbeasca despre ceea ce a vazut acolo", relateaza jurnalistii mexicani.

Pentru orfanii din Romania, adoptia este in continuare o raritate - NPR

Articolul lor citeaza declaratiile unui fost agent secret american, care ar fi spus ca Ceausescu obisnuia sa se vada frecvent cu extraterestrii si sa le dea "porci de guineea" romanesti, adica orfanii nedoriti ai tarii.

Copiii ar fi fost preluati de fiintele bizare si supuse unor experimente grotesti despre care este posibil ca nimeni sa nu afle vreodata, dar care explica partial numarul mare de orfani cu dizabilitati crunte descoperiti in leaganele din Romania la scurt timp dupa caderea comunismului, conchide ziarul mexican.

Citește și:
Mesajul lui Klaus Iohannis după ce a ”uns-o” pe Ligia Deca la conducerea Ministerului Educației VIDEO
Mesajul lui Klaus Iohannis după ce a ”uns-o” pe Ligia Deca la conducerea Ministerului Educației VIDEO
Fostul consilier prezidenţial Ligia Deca a depus luni, 3 octombrie, jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Educaţiei, la Palatul Cotroceni. În cadrul ceremoniei,...
Anunțul mult așteptat de pensionari. Câți bani vor primi în plus din 2023
Anunțul mult așteptat de pensionari. Câți bani vor primi în plus din 2023
Preşedintele PNL, premierul Nicolae Ciucă, a anunțat luni, 3 octombrie, că pensiile vor putea fi majorate cu aproximativ 11%. Șeful guvernului a explicat că procentul de majorare nu...