Mostenitoarea secreta a lui Ceausescu

Luni, 11 Octombrie 2010, ora 11:01
18772 citiri
Mostenitoarea secreta a lui Ceausescu
Foto: National

Nicolae si Elena Ceausescu au o mostenitoare tinuta, pana acum, cu sfintenie departe de ochii opiniei publice. Alexandra Ceausescu are 14 ani si este fiica lui Valentin Ceausescu din cea de a doua casatorie.

Reporterii de la cotidianul National au aflat ca aceasta este in clasa a opta la un colegiu din Capitala si au incercat sa discute cu ea sau macar cu colegii sau profesorii ei, dar s-au izbit de un refuz general.

Printre colegi s-a zvonit ca profesorii fetei ar fi semnat, la insistentele tatalui, o hartie prin care se obligau sa nu furnizeze niciunei persoane vreun detaliu tocmai pentru ca Alexandra sa nu aiba de suferit in vreun fel. Din acelasi motiv, Valentin Ceausescu ar fi luat acum cativa ani decizia sa se mute cu sotia si fiica de pe strada Drobeta din Bucuresti, unde au locuit dintotdeauna, intr-un complex rezidential, securizat, din nordul Capitalei.

Conform jurnalistilor de la National, fata s-a nascut in 1996 si a primit numele strabunicii ei, Alexandra Ceausescu, mama dictatorului.

Cristina Ceausescu, mama pustoaicei, este a doua sotie a lui Valentin, relatia lor fiind oficializata in 1995.

Inainte sa se insoare cu Cristina, care este de profesie inginer, fiul dictatorilor a mai fost casatorit cu Iordana Borila, cu care el are un baiat, Daniel, in varsta de 29 de ani. Ca si tatal sau, Daniel a studiat fizica si, o vreme, a trait in strainatate. Intre timp, a revenit in Romania.

Valentin si Iordana au divortat insa in 1989, inainte ca regimul comunist sa se prabuseasca.

Ceilalti doi copii ai cuplului Ceausescu, Zoia si Nicu, au murit fara sa lase in urma lor mostenitori.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#nepoata Ceausescu, #fiica Valentin Ceausescu , #Valentin Ceausescu
Comentarii
Poza galileo
galileo
rank 5
haideti domnilor lasati copilul in pace ca nu are nicio vina