Nicolae Ciucă, despre legile educației: „Am discutat să le finalizăm urmând să intre în dezbaterea parlamentară”

Miercuri, 04 Ianuarie 2023, ora 21:24
2071 citiri
Nicolae Ciucă, despre legile educației: „Am discutat să le finalizăm urmând să intre în dezbaterea parlamentară”
Premierul Nicolae Ciucă a subliniat că noile legi vor intra în dezbatere parlamentară FOTO Facebook / Nicolae Ciucă

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat că au fost discuţii pentru finalizarea pachetului de legi ale educaţie pentru ca ele să poată intra în dezbaterea Parlamentului, odată cu începerea sesiunii parlamentare.

„În perioada următoare vom avea activităţi care vor viza pregătirea şi susţinerea proiectelor din Strategia pentru România Educată. Am discutat deja să finalizăm şi să agreem pachetul de legi ale educaţiei, urmând ca odată ce va începe noua sesiune parlamentară să avem asigurat pachetul de legi care va intra în dezbatere în Parlament”, a declarat Nicolae Ciucă, la începutul şedinţei de miercuri a Executivului.

El a mai spus că sunt stabilite şi proiectele şi măsurile care vor fi luate în domeniul sănătăţii care vizează modernizarea spitalelor din România.

„Avem stabilite proiectele şi măsurile pe domeniul sănătăţii care vizează modernizarea spitalelor din ţară. Sunt proiecte prin PNRR şi prin proiecte europene, bani care vor fi alocaţi prin fonduri de coeziune şi desigur măsurile curente deja luate la nivelul Ministerului Sănătăţii pentru a gestiona situaţia concretă la zi care ne afectează în momentul de faţă generată de această gripă. Am înţeles de la domnul ministru că sunt toate măsurile luate”, a completat Ciucă.

#nicolae ciuca, #premierul Romaniei, #legile Educatiei , #stiri Nicolae Ciuca