Ciucă le cere liberalilor să oprească lupta internă. Premierul îi asigură că rocada în guvern se va face ca în protocol

Duminica, 29 Ianuarie 2023, ora 19:07
2937 citiri
Ciucă le cere liberalilor să oprească lupta internă. Premierul îi asigură că rocada în guvern se va face ca în protocol
Nicolae Ciucă i-a chemat pe liderii partidului la Vila Lac

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, le cere colegilor de partid să înceteze lupta internă şi să prezinte soluţii şi programe pentru români.

”PNL va fi la guvernare după 2024, dacă va fi garantul stabilităţii şi dezvoltării”, a afirmat Ciucă, potrivit unor surse politice. El a adăugat că ”duşmanul real al României şi al PNL este extremismul”.

Potrivit unor surse politice, liberalii s-au întâlnit, duminică, la Vila Lac, înainte de debutul sesiunii parlamentare, dar şi înainte de şedinţa Biroului Politic Naţional programată pentru luni.

Opriţi lupta internă, luptaţi pentru români cu programe, cu soluţii! PNL va fi la guvernare după 2024 dacă va fi garantul stabilităţii şi dezvoltării”, le-a spus preşedintele PNL colegilor de partid, potrivit surselor politice. Ciucă a afirmat că ”duşmanul real al României şi al PNL este extremismul în toate formele lui”.

”Noi, PNL, suntem cei care trebuie să apărăm şi promovam patriotismul adevărat, moderat, proeuropean, nu cel fals anarhic, destabilizator, cu comenzi în afara ţării şi a UE”, le-a mai transmis Ciucă liberalilor.

Ciucă a mai spus că PNL este azi peste procentele de la preluarea mandatului său de preşedinte de partid şi a asigurat stabilitatea ţării şi a făcut ce a promis. De asemenea, liderul liberal a evidenţiat că PNL nu a provocat şi nu a răspuns provocărilor politice, mai arată sursele menţionate.

Rotaţia se va face ca în protocol. Vă asigur”, a mai transmis premierul, potrivit surselor liberale. Biroul Politic Naţional al PNL se va reuni, luni, începând cu ora 11.00, în sala grupului PNL de la Camera Deputaților.

#nicolae ciuca, #protocol, #lupta interna, #PNL , #stiri Nicolae Ciuca