PNL nu mai are răbdare cu Nicușor Dan. Ciucă: ”Bucureștiul este un oraș blocat, cu un management cu probleme”

Vineri, 09 Decembrie 2022, ora 20:55
5849 citiri
PNL nu mai are răbdare cu Nicușor Dan. Ciucă: ”Bucureștiul este un oraș blocat, cu un management cu probleme”
Nicusor Dan, primarul Capitalei

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a afirmat, vineri, că Bucureştiul este „un oraş blocat în momentul de faţă, confruntat cu lipsa de perspectivă, cu un management cu probleme şi cu o foarte complicată constelaţie de conflicte politice”.

El a adăugat că nu înţelege care este poziţia PNL în Bucureşti şi administraţia Capitalei, dacă este la putere sau în opoziţie şi le-a propus liberalilor de la PNL Bucureşti să facă un plan cu 10 puncte cu termene precise de implementare în prima jumătate a anului viitor, până la sfârşitul lunii ianuarie, pe care să îl dea primarului general Nicuşor Dan.

Câteva cuvinte şi despre Bucureşti. Bucureştiul este un oraş blocat în momentul de faţă, confruntat cu lipsa de perspectivă, cu un management cu probleme şi cu o foarte complicată constelaţie de conflicte politice. Va trebui să formulăm un răspuns mai clar în ceea ce priveşte administraţia Capitalei. Vă mărturisesc că, cel puţin până acum, nu înţeleg întru totul poziţia PNL în Bucureşti.

Suntem la putere sau în opoziţie? La sectoare, în funcţie de personalitatea primarilor, lucrurile sunt şi ele diferite şi confuze. Toată lumea este de acord că trebuie să câştigăm Bucureştiul la alegerile următoare. Eu aş vrea însă să aşez în faţa dumneavoastră o altă întrebare la care vă îndemn să reflectaţi. Pentru ce vrem noi să câştigăm Bucureştiul? Un municipiu cu electorat preponderent liberal are nevoie de conducere liberală, şi sunt convins că suntem cu toţii suntem de acord cu acest lucru. Dar la fel de bine sunt convins că şi dumneavoastră gândiţi că nu vom putea câştiga din nou Bucureştiul mergând doar pe ideea că dreapta trebuie să conducă.

Vom putea câştiga doar dacă vom arăta că avem o viziune, un proiect pentru această capitală europeană. Cu alte cuvinte vă invit să inversăm cumva întrebările. Nu cu cine sau în alianţă cu ce partid vom câştiga Bucureştiul, ci pentru ce vrem să câştigăm Bucureştiul. În funcţie de răspunsul la această întrebare va trebui să ne definim şi relaţia în raport cu actualul primar general, dar şi care este calea de urmat spre obiectivul nostru”, a afirmat Nicolae Ciucă, vineri la conferinţa de alegeri PNL Sector 3.

Liderul liberalilor le-a propus celor de la organizaţia PNL Bucureşti ca, până la finalul lunii ianuarie, să vină cu un plan de 10 puncte pe care să îl transmită primarului Capitalei Nicuşor Dan, cu termene precise de implementare în prima jumătate a anului viitor.

Cu alte cuvinte, să-i spunem limpede ce aşteptăm de la el într-un interval de timp rezonabil pentru a vedea cum putem coopera cu el. Propun ca până la sfârşitul lunii ianuarie organizaţia PNL Bucureşti să gândească un plan în 10 puncte pe care să-l dea primarului general, cu termene precise de implementare în prima jumătate a anului viitor. Tocmai îi spuneam domnului preşedinte Ciucu că o să-l anunţ despre câteva sarcini pe care să le îndeplinească împreună cu organizaţia Municipiului Bucureşti. În funcţie de realizări, vom decide în ce măsură vom dori sau nu să-l mai sprijinim în Consiliul General”, a completat Nicolae Ciucă.

Liderul liberalilor a participat vineri la conferinţa de alegeri a PNL Sector 3 unde a fost ales preşedinte al filialei Andrei Baciu.

Rareș Bogdan, ironii despre candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu. „Am vrut să-l sun pe maestru Cristoiu să-l întreb dacă candidează. Nu-l cunosc pe doctorul de genunchi”
Rareș Bogdan, ironii despre candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu. „Am vrut să-l sun pe maestru Cristoiu să-l întreb dacă candidează. Nu-l cunosc pe doctorul de genunchi”
Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a dat de înțeles, luni, 18 martie, într-o declarație de presă, că nu-l cunoaște pe medicul Cătălin Cîrstoiu, cel care este vehiculat pe surse...
Robert Negoiță, ieșire nervoasă de față cu polițiștii, după ce Nicușor Dan a oprit lucrările neautorizate de pe Calea Dudești VIDEO
Robert Negoiță, ieșire nervoasă de față cu polițiștii, după ce Nicușor Dan a oprit lucrările neautorizate de pe Calea Dudești VIDEO
Robert Negoiță, edilul de la Sectorul 3, a țipat la agenții Poliției Locale a Municipiului București, luni, 18 martie, în timp ce transmitea live, pe Facebook, de la lucrările din fața...
#nicolae ciuca, #PNL, #NIcusor Dan, #Primaria Capitalei , #stiri Nicolae Ciuca