"Du-te, Dică, du-te!" Un fost coleg crede că antrenorul de la FCSB nu are onoare

Vineri, 14 Octombrie 2022, ora 11:02
2974 citiri
"Du-te, Dică, du-te!" Un fost coleg crede că antrenorul de la FCSB nu are onoare
Nicolae Dică

A doua umilință la rând pentru FCSB în Conference League a venit pe Arena Națională.

După 5-0 în Danemarca, Silkeborg a câștigat cu același scor și în România în etapa a patra a grupelor Conference League..

În direct la ProArena, Vivi Răchită crede că Nicolae Dică ar trebui să plece la FCSB, dar nu va face acest gest de onoare, întrucât ține de scaun.

„Mă așteptam ca Dică să aibă onoare și își dea demisia. Omul ține de scaun, e convins că nu își mai găsește un alt loc e muncă. E un bun executant, dar nu e un bun antrenor. Aș spune că nici MM Stoica nu ar putea să îl susțină. Vede ce se întâmplă și rezultatele sunt consecința a ceea ce se petrece în interiorul echipei, la antrenamente.

Totul pleacă de la cel care conduce antrenamentele. Mă aștept ca patronul să nu se ia de jucători, că îi termină psihic de tot, ci să umble la banca tehnică. Jucătorii sunt de valoare, am văzut că au fost 12 convocați la loturile naționale. FCSB ar trebui să ia modelul CFR-ului, să pună un antrenor care să decidă tot la club.

Gigi Becali, după 7 ani în care nu ia titlul, cred că o să ia o decizie. Să dea clubul pe mâna unui profesionist care să controleze, un an, doi, să stea la lojă și să urmărească. Ar fi un Pițurcă, un Olăroiu, un Gâlcă. Dacă ar avea un contract ferm prin care să poată să conducă el, cred că Gâlcă ar veni”, a declarat Vivi Răchită la Pro Arena.

#nicolae dica, #FCSB, #Conference League, #silkeborg, #Gigi Becali , #FCSB
Comentarii
B
BaronulRed.oficial
rank 3
Poza Hastalavista
Hastalavista
rank 5
Asta de revansa cu acelasi scor 0-5 in danemarca a fost 5-0 🤣