Ziare.com
Home > Personalitati > Nicolae Jolta
Nicolae Jolta
Opozitia a mai pierdut un om: Un deputat PNL a trecut la PDL

Luni, 16 Ianuarie 2012, ora 17:58

Opozitia a mai pierdut un om: Un deputat PNL a trecut la PDL

Nicolae Jolta / stiri Nicolae Jolta

Deputatul liberal Nicolae Jolta a anuntat, luni, intr-o conferinta de presa, ca a trecut la PDL, fara a preciza ce anume l-a determinat sa-si paraseasca formatiunea. "Incepand de azi (luni - n.red.) voi activa in PDL si, odata cu inceperea noii sesiuni parlamentare, voi activa in cadrul grupului PDL din Parlament. A fost o decizie personala si cred ca impreuna cu oamenii de aici vom sprijini proiectele din Bihor", a declarat deputatul Nicolae Jolta in cadrul unei conferinte de presa sustinute la sediul PDL Bihor. Directorul ROMARM, Vasile Crisan, si-a dat demisia din PDL si a trecut la UNPR Deputatul nu a dorit sa precizeze motivele pentru care a trecut la PDL, marginindu-se sa afirme ca decizia finala a luat-o in urma unei discutii cu presedintele PNL Bihor, senatorul Cornel Popa. Atat deputatul Nicolae Jolta, cat si presedintele Consiliului Judetean Bihor, Radu Tirle, care a trecut la randul sau recent la PDL, sunt ...

17 comentarii

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Nicolae Jolta, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Nicolae Jolta
Nicolae Jolta
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Nicolae Jolta, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor