Ziare.com

Nicolae Manolescu, membru titular al Academiei Romane - Irinel Popescu, respins

Joi, 28 Martie 2013, ora 22:16

   

Nicolae Manolescu, membru titular al Academiei Romane - Irinel Popescu, respins
Nicolae Manolescu a fost ales, joi, membru titular al Academiei Romane in cadrul Sectiei de filologie si literatura.

De asemenea, au fost alesi inca patru membri corespondenti, anunta Mediafax.

Este vorba de Ileana Malancioiu (Sectia de filologie si literatura), Neculai A. Ursu (Sectia de filologie si literatura), profesorul Wilhelm Danca (Sectia de filosofie, teologie, psihologie si pedagogie) si Mircia Dimitrescu (Sectia de arte arhitectura si audiovizual).

Nicolae Manolescu, care, din 1997, are statutul de membru corespondent al Academiei Romane, a fost ales joi membru titular in cadrul Sectiei de filologie si literatura.

Adunarea Generala a Academiei a discutat opt propuneri pentru membri corespondenti, printre care si cea a medicului Irinel Popescu, vicepresedinte la Partidul Conservator.

Candidatura medicului Irinel Popescu a fost respinsa de Academia Romana.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1203 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
7 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Manolescu confirma

Acum este un rinocer cu acte in regula.

 

Iar acum nici nu mai are nevoie sa scrie,

nemaifiind membru corespondent, ci membru titular.

ar fi interesant de aflat cate voturi a primit feciorasul....

...niciolaie manoliunesco pentru' ca sa stea pe scaun in viata si nemuritor ca urmas al postmortemilor mari litterati nemuritori theodor neculutza si a.toma.
si inca o chestie: as dori sa stiu dac'academia din capu' la podu' mogosoaii mai are in randurile sale pe academicianu' de onoare delator si turnator securist c'osticla bala ceanu' stolnici. in cazul in care nu l-a sters de pe lista sa, inseamna ca este complice cu inalt delatoria securistu' protipendadistu' c'o sticla'n ochi stolnici. din aceasta cauza este evident c'academia este stima noastra si mandria pentru shtitza si chiultiura din ceaushima.

Pe Irinel il face Voiculescu membru titular

la academia de film a Antenei 3, dupa ce-si revine din depresia cipriota.

 

normal

Manolescu trebuia sa fie membru titular de vreo 20 de ani. wtf is Irinel Popescu, ca sa ma exprim crestineste ?

 

vrei sa zici c'academicianu' proaspat niciolaie manoliunesco

.....trebuia sa fie ales c'academician titural pentru descoperirea sa iepocala de importanta mondiala si raspandire selenara - descoperirea omului cu o...mare?
sau, pentru capodopereta sa plangareata si lipsita de orice importanta, o makkulatura magareata de care mi se face greatza si care poarta titlul "adio domnule goma!"
sau cumva pentru modul in care solu' nostru ietern la Paris vorbeste frantzuzeste (precum coana Chiritza cand tuseste) - si de aia a fost ales c'academician limbistolog vorbitor de franceza din Telorman?

Nedreptate

Irinel Popescu este pionierul transplantului de ficat si nu doar, pe cand Manolescu este un impostor binecunoscut. Impreuna cu Dinescu, este unul din asasinii morali ai marelui poet Cezar Ivanescu. A castigat prin frauda alegerile la USR, a angajat-o si pe noua sa nevasta acolo, apoi a modificat statutul Uniunii pentru a putea sa candideze pentru a treia oara. Cat despre opera sa, sa fim seriosi. E maculatura!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor