Ziare.com

Manolescu: Nu stiu nimic despre raportul ANI; As vrea eu sa am 78.000 de euro de cheltuiala

Joi, 10 Iulie 2014, ora 18:12

   

Manolescu: Nu stiu nimic despre raportul ANI; As vrea eu sa am 78.000 de euro de cheltuiala
Criticul si teoreticianul literar Nicolae Manolescu, ambasador al Romaniei la UNESCO, a declarat ca nu are cum sa fi avut banii pe care Agentia Nationala de Integritate sustine ca i-a gasit in declaratia sa de avere fara a fi justificati.

"Nu stiu nimic. A existat un dosar acum cinci ani la ANI si a fost inchis. Din cate mi-a comunicat ANI in urma cu aproximativ un an, dosarul respectiv a fost inchis. De unde a aparut acum asta nu stiu. Oricum sumele pe care le cheltuisem, le-am declarat. As vrea eu sa am 78.000 de euro de cheltuiala", a sustinut Nicolae Manolescu, pentru Mediafax.

Ambasadorul roman la Unesco a declarat si ca, in cazul in care ANI ii va comunica oficial decizia sa, va contesta raportul.

ANI: Nicolae Manolescu nu poate justifica zeci de mii de euro

ANI sustine ca Nicolae Manolescu nu poate justifica aproximativ 78.000 de euro si a sesizat Comisia de specialitate de la Curtea de Apel Bucuresti sa faca un control privind averea acestuia.

Astfel, in anul 2009, Nicolae Manolescu a castigat din salariu 664.492,62 de lei, iar modificarile patrimoniale intervenite in aceeasi perioada au fost in cuantum de 991.389 de lei, rezultand o diferenta nejustificata de 326.896,38 le, respectiv 78.000 de euro.

Nicolae Manolescu este ambasador UNESCO si delegat permanent al Romaniei la Paris incepand cu 20 noiembrie 2006.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 861 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

era si cazul ca ANI sa se sesizeze in privinta cumulardului ...

...niciolaie manoliunesco- solu' nostru care taie frunza la caini pe marilii bulivare lutetiene cica leprezentand tzeara la forurilii iunescaliene, sefu' staret al manastirii de maici botezata iuniunea plaivazistilor si plaivazistelor mioritieni respectiv mioritoaie adica ca numitul niciolaie manolinesco care si frantuzeste vorbeste precum hexagonala vorbea vestitul fotbalist apolzan de la ceceaa.
este insa posibil ca cercetatu' niciolaie manolinesco sa-si justifice suma nejustificata nedeclarata sustinand sus si tare ca ea leprezinta suma primita ca drept de autor pentru iopera sa ieterna si nedecedabila cu titlu rasunator pe intregul mapamond autorul ei fiind vazut drept un jenial insultator lipsit de cel mai mic umor: "adio domnule goma!" - lucrare magnifica care dezvaluie micimmea marelui autor iunicersitar proffessor nickey mouselescu.

 

sa revenim putin la dekklaratia solulului nickey mouselescu,....

...solu' nostru la iunesco....
numitul acuzat dekklara sus si tare: "oricum sumele pe care le cheltuisem, le-am declarat. as vrea eu sa am 78.000 de euro de cheltuiala." joi, 10 iulie 2014, ora 18:12, sursa: ziare.com
**************************************************
problema marelui academian roman si autor al ioperii nemuritoare "adio domnule goma" este ca o fi dumnealui un mare scartza scartza pe hartie dar, pare a fi, un total necunoscator la artimeticie. este clar ca suma aia nejustificabila de mahmudele ieuropiene este rezultatul unei simple si elementare scaderi: atata a luat si declarat - atata a posedat (rezultat negativ care ne demonstreaza kklar si categoric ca are o gramada de justifikkat)
pe de alta parte, academicianul nickey mouselescu se presupune ca cunoaste foarte bine Limba Romana, gramatica acesteia si conjugarea verbului "a avea".
sarmanul academician membru al celui mai inalt for de stitza si chiultiura al Romaniei se face ca nu poate sesiza diferenta esentiala intre "am" adica la timpul prezent, in momentul de fata si "am avut" adica in trecut la perfectul compus in anul 2009.
problema lui nickey mouselescu NU este ca nu are mahmulelele de cheltuiala ACUM ci ca LE-A AVUT in anul 2009 si NU le poate justifica acum. chiar ne crede academicianul nickey mouselescu atat de nestiutori si de a nu fi in stare sa intelegem tertipul mouselesc gramaticesc?

 

HA ! HA! Ha!

Nu mai are banii, i-a cheltuit cu amantele !


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor