Primaria care are "propria televiziune Facebook"

Miercuri, 07 Octombrie 2015, ora 08:05
2233 citiri
Primaria care are "propria televiziune Facebook"
Foto: Facebook/Nicolae Robu

Primarul municipiului Timisoara, liberalul Nicolae Robu, a anuntat pe o retea sociala ca institutia pe care o conduce are, in premiera nationala, propria "televiziune Facebook", edilul adaugand ca a fost postata o prima "emisiune".

Nicolae Robu a anuntat, marti seara, ca Primaria Timisoara a inaugurat "o televiziune Facebook", unde edilul va publica stiri despre oras si va interactiona cu locuitorii acestuia.

"Nou! Nou! Nou! Noua premiera nationala a Timisoarei! Incepand de astazi, 06.10.2015, Primaria Timisoara are propria << televiziune >>, o televiziune Facebook! Pentru a afla despre ce este vorba, accesati pagina tv-primariatm si urmariti mesajul de inceput de nou drum al primarului. Apoi, urmariti prima << emisiune >>: un scurt interviu luat primarului de Alina Pintilie, directoarea Directiei de Comunicare a primariei. Daca apreciati ideea, clickuiti Like. Daca nu o apreciati, postati textul << Dislike! Iar premiere? >> ", a scris Nicolae Robu pe pagina sa de socializare, unde a anuntat lansarea noii "televiziuni".

Pe pagina de Facebook "tv-primariatm" a fost postat un filmulet in care primarul Nicolae Robu le vorbeste timisorenilor si ii anunta ca a lansat noul canal de comunicare cu ei.

In 4 septembrie, Nicolae Robu (PNL) a sustinut o conferinta de presa la sediul partidului, care a fost transmisa live pe pagina sa de Facebook, aceasta fiind, potrivit edilului, o premiera nationala, pe care spunea ca o va folosi in viitor si pentru audiente.

Primarul Timisoarei obisnuieste sa fie activ si pe YouTube si pe pagina sa de Facebook, unde discuta cu timisorenii pe diferite teme administrative ce privesc orasul.

La sfarsitul lunii aprilie, Nicolae Robu le-a transmis timisorenilor un mesaj pe YouTube, el filmandu-se singur cu telefonul mobil, in biroul sau de la Primaria Timisoara.

"Mi-am cumparat din Rhodos un trepied pentru telefon. Am pus telefonul pe el, m-am asezat pe scaun, mi-a luat doar cateva minute. Cand voi considera ca este cazul, asa voi face. Poate unii prefera sa urmareasca asa, nu sa citeasca. Vin cu o oferta mai larga, eu sunt inovator", spunea atunci Robu.

In videoclipul postat pe YouTube, edilul arata ca a semnat un contract pe fonduri europene in valoare de doua milioane de lei, pentru reabilitarea unui parc din centrul orasului.

De asemenea, in luna august, primarul Nicolae Robu anunta pe Facebook ca, in concediul petrecut in Sardinia, a compus o melodie intitulata "Suntem ca norii". El a postat piesa pe YouTube si pe Facebook.

Grindeanu, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timișoara: ”Două zile ne mai despart de aderarea la Schengen”
Grindeanu, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timișoara: ”Două zile ne mai despart de aderarea la Schengen”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat că deschiderea noului terminal al Aeroportului Internaţional Timişoara este dovada că România ştie să materializeze proiecte concrete...
Tehnica averii deținute pe firmă. Cîrstoiu are apartamente, un penthouse și bolizi de lux, pe lângă bunurile declarate
Tehnica averii deținute pe firmă. Cîrstoiu are apartamente, un penthouse și bolizi de lux, pe lângă bunurile declarate
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul susținut de PNL și PSD în lupta pentru Primăria Capitalei, deține mai multe bunuri decât cele care apar în declarația de avere, însă acestea sunt...
#Nicolae Robu televiziune Facebook, #Nicolae Robu primar Timisoara , #stiri Nicolae Robu