Un oficial al lui Anderlecht: Stanciu vrea sa plece de la echipa!

Marti, 26 Septembrie 2017, ora 16:31
5898 citiri
Un oficial al lui Anderlecht: Stanciu vrea sa plece de la echipa!
Foto: Facebook/Nicolae Stanciu

Nicolae Stanciu este unul dintre fotbalistii care vor sa plece de la Anderlecht la finalul sezonului, a declarat managerul sportiv al campioanei Belgiei, Herman Van Holsbeeck.

Stanciu, care a evoluat putin in ultima perioada, este unul dintre jucatorii ce l-au anuntat pe Van Holsbeeck ca vrea sa se transfere la incheierea actualei stagiuni.

"Stiu deja ca jucatori ca Hanni, Stanciu, Spajic si Dendoncker vor sa plece la sfarsitul sezonului", a spus oficialul, potrivit cotidianul Het Laatste Nieuws.

Dificultatile par sa-l impinga pe Stanciu spre despartirea de echipa din capitala Belgiei, dar se pune intrebarea daca vreun club va dori sa bage mana in buzunar pentru un un jucator care este cel mai scump transfer din istoria lui Anderlecht, scrie site-ul walfoot.be.

In etapa trecuta, mijlocasul roman a marcat si a contribuit decisiv la celalalt gol al echipei sale in victoria din campionat cu Waasland-Beveren (2-1).

Potrivit walfoot.be, Stanciu ar putea profita de schimbarea antrenorului, stilul mai ofensiv al interimarului Nicolas Frutos fiind mai convenabil pentru roman decat abordarea defensiva a fostului tehnician, Rene Weiler.

"Romanul este un om grabit. Cum are mingea, vrea sa faca diferenta, iar asta e cu siguranta marea sa problema. O problema ce uneori se poate transforma in solutie, ca in meciul cu Beveren (un assist si un gol). Fotbalistul trebuie sa invete insa sa joace mai simplu si in felul acesta va capata incredere. Vrand sa joace complicat, rateaza pasele si este prea imprecis", comenteaza site-ul. " (...) Stanciu are toate calitatile ca sa se impuna in sistemul noului antrenor. Ca sa se poata insa adapta si sa dezvolte niste automatisme, va fi nevoie de timp... Lucru pe care Frutos (deocamdata) nu-l are", continua site-ul. Acesta remarca faptul ca Stanciu ar putea juca mai mult in conditiile in care colegul sau Alex Chipciu contribuie destul de putin la faza ofensiva.

Anderlecht o intalneste miercuri acasa pe Celtic Glasgow, in Liga Campionilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit o sumă record de aproape 3,2 miliarde de lei, echivalentul a 643 milioane de euro, în titluri de stat Fidelis, săptămâna trecută. De asemenea, depozitele în lei ale...
#Nicolae Stanciu pleaca Anderlecht, #Nicolae Stanciu nemultumit Anderlecht , #Anderlecht