Ce spune Dan Petrescu despre transferul lui Nicolae Stanciu la CFR Cluj

Marti, 08 Noiembrie 2022, ora 09:48
2573 citiri
Ce spune Dan Petrescu despre transferul lui Nicolae Stanciu la CFR Cluj
Nicolae Stanciu. Foto: Facebook

Patronul campioanei României a dezvăluit că-l vrea pe Nicolae Stanciu care evoluează în China, la Wuhan Three Towns.

"Stanciu este o prioritate pentru CFR Cluj! L-am vrut și în ianuarie, așa este. Dar în acel moment nu se putea face transferul. Acum, suntem dispuși să facem un efort. Dar nu orice efort, depinde și de cifre", a spus Ioan Varga, potrivit Prosport.

La auzul veștii, Dan Petrescu crede că această mutare este dificilă, dar l-ar aștepta cu brațele deschise pe Nicolae Stanciu.

"Eu am citit şi mi s-a spus că patronul a declarat (n.r. - despre Nicolae Stanciu la CFR). Vă daţi seama, dacă ar veni Nicolae Stanciu pot să zic nu? Doamne fereşte! N-aş zice nu. Dar cred că în China câştigă vreo 2 milioane de euro şi nu ştiu dacă îl lasă să plece.

Se bat la titlu în momentul acesta, sunt pe locul 2. Deci posibil să nu-l lase să plece. Dar dacă ar fi liber, sau împrumut, sau… un jucător ca Stanciu, nu ai cum să-l refuzi. Asta e clar!

Încă nu ne-am întâlnit (n.r. - cu Ioan Varga), poate săptămâna asta ne întâlnim. Trebuie să vorbim puţin de ce va fi la iarnă. E clar că mereu ai nevoie de jucători, dar iarna sincer mai greu găseşti jucători care ar putea să ne ajute pe noi. Sigur, un jucător de nivelul lui Stanciu e un jucător interesant pentru noi, clar. Dar nu cred că va fi posibil", a spus Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Nicolae Stanciu este unul dintre cei mai importanți fotbaliști din campionatul Chinei.

Românul are 8 goluri pentru Wuhan Three Towns în acest sezon.

Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu va reveni în Gruia, unde vrea să facă curățenie la nivelul lotului. Petrescu își face deja lotul, pentru că Ioan Varga i-a fixat obiectivele printre care și titlul în...
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după partida pierdută cu Corvinul Hunedoara în Cupa României. Acesta a aruncat câteva înțepături către Nelu Varga după eșecul drastic cu cei de la...
#Nicolae Stanciu, #Nicolae Stanciu nationala Romania, #CFR Cluj, #Stanciu transfer arabi, #dan petrescu , #Romania