Ce spun Stanciu si Chipciu, dupa golurile cu Armenia: Sa nu ne credem mari si tari!

Duminica, 09 Octombrie 2016, ora 09:13
2478 citiri
Ce spun Stanciu si Chipciu, dupa golurile cu Armenia: Sa nu ne credem mari si tari!
Foto: Facebook/ Echipa nationala de fotbal a Romaniei

Fostii stelisti si actuali jucatori ai belgienilor de la Anderlecht Bruxelles, mijlocasii Nicolae Stanciu si Alexandru Chipciu, au marcat cate un gol, in meciul castigat de nationala Romaniei cu 5-0 contra Armeniei, sambata seara, in preliminariile Cupei Mondiale din Rusia.

Stanciu este de parere insa ca elevii lui Christoph Daum trebuie sa ramana cu picioarele pe pamant, dupa victoria entuziasmanta de la Erevan.

"Imi place aceasta abordare ofensiva a nationalei, fiind si un jucator ofensiv, dar nu trebuie sa ne hazardam dupa aceasta victorie, sa ne credem mari si tari.

Ne asteapta un meci foarte greu pe terenul sintetic din Kazahstan si cred ca daca vom reusi sa obtinem trei puncte acolo, vom avea un moral bun pentru meciul din noiembrie.

Va fi o trecere foarte rapida. Trebuie sa ne obisnuim cu temperatura si cu terenul sintetic. Va fi foarte greu sa jucam pe o suprafata asa tare. Dar speram sa facem un meci bun, sa ne refacem si sa castigam", a spus Stanciu, citat de Digi Sport.

Acesta sustine ca ar fi batut penaltiul din minutul 3, daca Bogdan Stancu nu era pe teren, in ciuda ratarii din finalul partidei cu Muntenegru.

"La penalti nu am fost tentat sa iau mingea. Daca nu era Stancu, eu sau Cristi (Sapunaru - n. red.) executam. Asa am zis si dupa meciul cu Muntenegru, ca o sa mai bat penaltiuri", a explicat fostul stelist.

Iata si ce a spus Razvan Marin, revelatia Romaniei din Armenia, dupa debutul perfect la echipa nationala

La randul sau, Chipciu spune ca Romania trebuie sa castige in Kazahstan pentru a pastra sanse de calificare.

"Nu stiu daca ne gandeam inainte de meci ca o sa castigam cu 5-0, dar e important ca am fost concentrati pe tot parcursul jocului. Chiar daca pare usor cand ai un penalti si un jucator eliminat de la adversari in primele minute, important e ca am ramas concentrati si ne-am facut treaba pana la capat.

Si la meciul cu Muntenegru baietii care au intrat si-au dorit mult victoria... daca aveam acum si acele puncte era mult mai bine, dar nu mai avem ce face. Trebuie sa castigam si in Kazahstan pentru a avea in continuare sanse la calificare", a precizat Chipciu, la TVR, adaugand ca Romania "a avut putin noroc" in meciul cu Armenia, dupa faza din minutul 3 - penalti primit si cartonas rosu pentru gazde.

"Am auzit ca va ninge in Kazahstan cand vom ajunge acolo... Cred ca o sa fie greu, dar trebuie sa ne adaptam. Si in seara asta poate a parut frumos terenul, dar pentru mine a fost incredibil de greu. Se rupea foarte mult si toti alunecam", a mai spus Alexandru Chipciu.

Acesta a subliniat ca meciul cu Kazahstan va fi unul foarte greu.

"Ar fi o problema daca nu am intra la fel de concentrati. Nu trebuie sa ne gandim ca vom avea un meci usor. Kazahstan e o echipa care in deplasare nu e asa puternica, dar un polonez coleg cu mine la Anderlecht, care mi-a zis ca le-a fost incredibil de greu. A fost egal si Kazahstanul merita sa castige.

Noi ne dorim sa jucam agresiv in fiecare meci. Credeti ca la Euro nu ne-am dorit sa fim agresivi? Trebuie sa fim mai realisti, chiar daca romanii isi doresc mai mult. Trebuie sa muncim si sa ramanem modesti", a declarat fostul stelist si pentru Digi Sport.

Citeste si declaratia lui Adi Popa dupa victoria cu 5-0

Golurile noastre din partida cu Armenia au fost marcate de Bogdan Stancu, din penalti, Adi Popa, Nicusor Stanciu, Razvan Marin si Alex Chipciu.

Romania are astfel 4 puncte dupa doua etape in preliminarii.

Urmatorul meci al "tricolorilor" va avea loc marti, de la ora 19:00, in Kazahstan, in direct pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. ”PNL-PSD continuă acapararea statului român”
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. ”PNL-PSD continuă acapararea statului român”
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Stanciu meci Armenia, #Stanciu gol Armenia, #Chipciu meci Armenia, #Chipciu gol Armenia, #Romania Armenia 5 0 , #Romania