Stanciu se teme de meciul de Liechtenstein. "Trebuie să fim concentrați"

Sambata, 04 Septembrie 2021, ora 11:59
1637 citiri
Stanciu se teme de meciul de Liechtenstein. "Trebuie să fim concentrați"
Nicolae Stanciu. Foto: Facebook / Echipa nationala de fotbal a Romaniei

Mijlocaşul Nicolae Stanciu a declarat, sâmbătă, că naţionala României trebuie să fie concentrată la meciul cu Liechtenstein pentru a nu avea surprize şi consideră că va fi un moment special faptul că meciul se va juca din nou cu fani în tribune.

"Mă simt mereu bine când vin la lot. Va fi un moment special, plăcut, este primul meci după un an şi jumătate cu fani, sper să vinâ în număr cât mai mare şi să le facem o bucurie. E o onoare pentru mine să vin la naţională, vin constant de 5-6 ani, mă bucur să-i pot ajuta pe cei tineri cu câte un sfat, cred că eu, Chiri, Niţă, Răzvan Marin, chiar dacă nu e aşa bătrân, trebuie să fim un exemplu, atât la antrenamente cât şi în afara lor.

Ne-a descătuşat puţin, aveam nevoie de cele trei puncte din Islanda. Va fi din ce în ce mai bine. Chiar dacă toată lumea crede că o să avem meci uşor cu Liechtenstein, dacă nu intrăm concentraţi, o să avem probleme”, a declarat Nicolae Stanciu, într-o conferinţa de presă.

Întrebat ce părere are despre faptul că meciul va fi arbitrat de o brigadă feminină, Stanciu a răspuns: "Va fi la fel, mereu ni s-a cerut să respectăm arbitri, să nu comentăm, să nu facem gesturi prosteşti, dacă domnii de la FIFA au decis să trimită o delegaţie feminină, înseamnă că ele îşi fac foarte bine treaba şi noi vom încerca să le facem meciul cât mai uşor".

Naţionala României întâlneşte Liechtenstein, duminică, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, în grupa J de calificare la Cupa Mondială din 2022.

Veste teribilă pentru naționala României. Internaționalul scos cu targa de pe teren va lipsi la Euro 2024 VIDEO
Veste teribilă pentru naționala României. Internaționalul scos cu targa de pe teren va lipsi la Euro 2024 VIDEO
Selecționerul Edi Iordănescu a primit o veste neplăcută de la unul dintre cei mai în formă internaționali români, în perspectiva participării României la Euro 2024. Astfel, Olimpiu...
România: riscurile de azi și ce se întâmplă (până) în 2035
România: riscurile de azi și ce se întâmplă (până) în 2035
Poate România ține pasul cu schimbările rapide care au loc în marile economii europene? Și ce-ar trebui să facă pentru a nu fi lăsată în urmă? O analiză de Sabina Fati. Un Raport al...
#Nicolae Stanciu, #Nicolae Stanciu nationala Romania, #Romania, #Mirel Radoi , #Romania