Europarlamentarul Nicu Stefanuta sesizeaza Comisia Europeana in privinta lui Arthur, ursul impuscat de printul austriac
Nicolae Stefanuta / europarlamentar
Europarlamentarul USR-PLUS Nicu Stefanuta a anuntat joi, 6 mai, ca a sesizat Comisia Europeana in legatura cu Arthur, ursul impuscat de printul de Liechtenstein, folosindu-se de "derogare de la legile nationale si europene". Acesta a mai adaugat ca nu isi doreste ca Romania sa fie destinatie de safari. "Printul Arthur de Romania. Am sesizat Comisia Europeana! Am primit stirea impuscarii ursului trofeu prin derogare de la legile nationale si europene de catre printul de Liechtenstein. Este un nou exemplu ca, pentru bani, in Romania se inchid ochii la reguli. Eu nu vreau insa ca tara sa fie destinatie de safari pentru niciun print al lumii", a scris Nicu Stefanuta pe Facebook. Stefanuta i-a adresat o interpelare comisarului european Virginijus Sinkevicius, in care scrie ca "prin Directiva habitatului si legislatia existent in Romania, vanatoarea de ursi este interzisa. Ministerul Mediului aproba insa cote de vanatoare cu scopul ...

Te invităm să fii primul care furnizează informații pentru pagina personală de pe Ziare.Com pentru Nicolae Stefanuta, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

Nicolae Stefanuta
Nicolae Stefanuta
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Nicolae Stefanuta, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.
 
Citeste despre: