Ziare.com

Nicolae Vacaroiu nu vrea sa fie presedinte

Vineri, 18 Mai 2007, ora 14:44

   

Nicolae Vacaroiu nu vrea sa fie presedinte
Presedintele interimar, Nicolae Vacaroiu, a declarat, vineri, la Pitesti, ca exclude posibilitatea de a candida la presedintia Romaniei."Cu siguranta nu voi candida. Sunt senator de Arges, presedinte al Senatului, am fost de toate, prim-ministru, sef al fiscalitatii, sef al preturilor in Romania, ministru adjunct al economiei. Cred ca este nevoie ca generatiile noi sa participe la competitia pentru functia de presedinte al Romaniei. Eu nu voi candida", a declarat Nicolae Vacaroiu.El a precizat ca in toate partidele exista politicieni tineri, capabili sa ocupe functii inalte, inclusiv pe cea de sef al statului.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2314 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
10 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Derbedeu politic cine te-ar fi ales presedinte

stai in banca ta caci normal intr-o tara civilizatata erai la pirnaie

 

Derbedeu esti tu cu comentariul tau de marlan

In orice tara normala daca justitia nu a condamnat pe cineva si acel cineva e ales senator, si devine presedinte interimar prin sistemul democratic inclus in constitutia pe care populatia tarii a votat-o - lucrul asta e normal. Numai in Romania umblam cu golaneli, marlaneli, derbedei pe post de presedinti alesi care instiga la violenta si ataca parlamentul ales etc etc. Stati linistiti ca se intarce Basescu la post, toata povestea a fost doar un exercitiu democratic. S-a dovedit insa ca populatia tarii asteia n-are habar ce inseamna de fapt democratia si respectul pt institutiile alese. Cultura maselor e injuratul de mama si ghioaga.

 

Dar tu, Sarkiziene,

Sii cu adevarat ce inseamna DEMOCRATIA ?

Astept in acest sens o definitie din partea ta.

Democratie = Demos Cratis = Puterea Poporului

Asta textual. In realitate nu exista democratie ca atare in nici-o tara in forma de DEMOCRATIE DIRECTA, participare directa la guvernare. Exista doar incercari. Forma de democratie pe care o folosim si noi si majoritatea tarilor democratice este DEMOCRATIA INDIRECTA, prin care alegi un PARLAMENT unde parlamentarii reprezinta indirect interesul cetatenilor. Guvernul este executivul care lucreaza in interesul natiunii, iar presedintele are functie reprezentativa si onorifica, sau semi-executiva in republica prezidentiala. DEMOCRATIA IN ESENTA INSEAMNA RESPECTUL PENTRU OPINIA CELORLALTI, EXPRIMAREA LIBERA A OPINIILOR, REPREZENTAREA MAJORITATII DAR SI A MINORITATII, SI MAI PRESUS DE ORICE INSEAMNA EXPRIMAREA CIVILIZATA SI CU MASURA, CARE SA NU INSTIGE LA VIOLENTE SI AGRESIUNI. Democratia inseamna si o JUSTITIE INDEPENDENTA, care sa se ocupe separat de asa-zisi oligarhi si corupti si sa-i acuze si condamne prin proceduri corecte. DEMOCRATIE NU INSEAMNA CA PRESEDINTELE TARII SA IASA LA TELEVIZOR SI SA FACA DECLARATII FARA DOVEZI SI SA CONDAMNE DIVERSI OAMENI POLITICI CA FIIND OLIGARHI SI CORUPTI PE POST DE JUSTITIE. Asta nu e treaba lui ci a justitiei.

Un excroc agramat a ajuns presedinte intermar

Intrebati-l cum si-a facut palatul ala din Baneasa pe vremea cind era prim minstru. Sa spuna Cornel Popescu fostul director de la IACED BUCURESTI cite utilaje a primit pe gratis si cite materiale iar Erbasu care ii asigura forta de muncape gratis in schimbul licitatiilor trunchiate la drumuri si structurile de blocuri ramase neterminate dupa 1989 care se repartizau pe preturi de chilipir. Si uite asa au facut avere familia Erabasu si fiul lui Cornel Popescu. La inceput cind vorbea la televizor era un boua notoriu si pe parcurs s-a slefuit. Locul lui este in pirnaie !!!

 

BRAVO, VACAROIULE !

Asa te vreau, tovarase Nae Vacaroiu ! Avand constiinta partinica comunista si (i)responsabilitate civica, ti-ai dat sema ca esti bun numai la vaci ! Pentru asta meriti sa fii declarat PRIMUL VACAR AL TARII ! O meriti pe deplin !

Intors la meseria ta de baza, fii bun si procura-mi cateva vaci grasane din cireada ta si-ti voi da in schimb vodca pe saturatelea !

Pe bune si la mai mare, Taurul Mioritic.

P.S. Inainte de a pleca, nu uita sa scoti balega aia de Ion Ilici Iliescu din Grajdul Parlamentului !

 

Asa zice si vulpea despre struguri

Cand vulpea nu ajunge la struguri, zice ca sunt acri ! Daca ar candida la Presedintie, nea Nicu Vacaroiu, ar avea sanse mari sa fie ales de toti drojdierii si boschetarii tarii. Consider ca este o grea pierdere pentru Romania, ca nu vrea sa candideze.Ar fi bine sa initiem o campanie de strangere de semnaturi la scara nationala, poate il facem sa se razgandeasca.

 

Asa zice si vulpea despre struguri

Cand vulpea nu ajunge la struguri, zice ca sunt acri ! Daca ar candida la Presedintie, nea Nicu Vacaroiu, ar avea sanse mari sa fie ales de toti drojdierii si boschetarii tarii. Consider ca este o grea pierdere pentru Romania, ca nu vrea sa candideze.Ar fi bine sa initiem o campanie de strangere de semnaturi la scara nationala, poate il facem sa se razgandeasca.

 

IN VINO VERITAS!

DUPA CUM PUTETI VEDEA, SI VINUL ESTE BUN LA CEVA! PROBABIL CA PE MASURA CE BEA , LUI NEA NICU BETIVUL II VINE MINTEA LA CAP(CEL PUTIN IN CEEA CE-L PRIVESTE CANDIDATURA LA PRESEDENTIE). CINE L-AR ALEGE PE NEMERNICUL ASTA!!!? PROBABIL CA NICI NEVASTA-SA. SO FI SATURAT SI EA DE AL BETIV, SARACA! CA DOAR NU-I LUCRU USOR SA TRAIESTI TOATA VIATA CU UNUL CARE TRASNESTE A TESCOVINA!
DU-TE NENE, SI ASTE INTORCI CIND TE VOI CHEMA EU.

 

Ce contradictie!

Un betiv sincer nu e niciodata agreeat de populatie. Un betiv mincinos e ceea ce le place. Acesta e poporul roman al lui Basescu.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor